Quick Step PVC Pulse Click Plus Katoen Eik Warm Grijs 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-KEWG 100% recyclebaar   |   Makkelijk schoon te houden

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

Adviesprijs
€ 53,95 € 50,35 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Pulse Click Plus Katoen Eik Warm Grijs 151 x 21 x 0.45 cm

  • 100% waterbestendig
  • Geproduceerd in België
  • 20 jaar garantie

Quick Step PVC Pulse Click Plus Katoen Eik Warm Grijs 151 x 21 x 0.45 cm

Op zoek naar de ideale vloer voor uw gezin? Kies dan voor de ultra sterke en duurzame Quick Step Pulse Click Katoen Eik Warm Grijs PUCP40105. Deze sfeervolle, stille vloer beleef je als een houten vloer en biedt daarnaast een zeer hoog comfort. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in het vinyl. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Dit vinyl maakt het daarnaast mogelijk om een houten design toe te passen in uw badkamer. Het topkwaliteit vinyl van Quick Step is namelijk 100% waterbestendig. 

De Quick Step Pulse Click Katoen Eik Warm Grijs Stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle 4 de zijden waardoor het totale oppervlak nog eens prachtig word benadrukt. Een ander groot voordeel bij het betreden van deze vloer in tegenstelling tot laminaat Is dat het zacht en warm aanvoelt. Kruipende kinderen zullen dus super comfortabel hun gang kunnen gaan en danzij de eerder genoemde waterbestendigheid is deze vloer zeer onderhoudsvriendelijk! Als blijk van de hoge kwaliteit krijgt u ook nog eens een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step vloer. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met onze vloeren adviseurs.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als nog sterkere en duurzame Pulse Click Plus vloer of de verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Katoen Eik Warm Grijs als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Pulse Click Katoen Eik Warm Grijs PUCL40105 Product Quick Step PVC Pulse Click Plus Katoen Eik Warm Grijs 151 x 21 x 0,45 cm 100% recyclebaar   |   Makkelijk schoon te houden Op voorraad
€ 50,35 Per m2 incl. BTW