Quick Step Livyn Pulse Click Picknick Eik Oker 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-PEO Luxe uitstraling   |   Makkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

€ 48,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Livyn Pulse Click Picknick Eik Oker 151 x 21 x 0.45 cm

  • Makkelijk schoon te houden
  • Zeer nette afwerking
  • 20 jaar garantie

Quick Step Livyn Pulse Click Picknick Eik Oker 151 x 21 x 0.45 cm

Gaat u voor duurzaamheid en gemak? Kies dan voor de Quick Step PVC Pulse Click Picknick Eik Oker PUCP40093. Deze sfeervolle en stille vloer beleefd u als een houten vloer. De natuurlijke karakteristieken die u ziet zijn terug te voelen in de vinyl stroken. De vloerdelen hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee extra laFng en breed en uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is het zeer geschikt voor vloerverwarming. Het is ook mogelijk om dit design in u badkamer toe te passen omdat het topkwaliteit vinyl van Quick Step namelijk 100% waterbestendig is.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als nog sterkere en duurzame Pulse Click Plus vloer of de verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Pulse Click Picknick Eik Oker als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.  

De Quick Step Pulse Click Picknick Eik Oker stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle 4 de zijden waardoor het het totale oppervlak nog eens prachtig word benadrukt. Een ander groot voordeel is dat bij het betreden van deze vloer de stroken zacht en warm aanvoelen. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u 20 jaar aangeboden op deze Quick Step vloer. Heeft u vragen of opmerkingen over dit of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze vloeren adviseurs.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Pulse Click Picknick Eik Oker PUCL40093 Product Quick Step Livyn Pulse Click Picknick Eik Oker 151 x 21 x 0.45 cm Luxe uitstraling   |   Makkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit Op voorraad
€ 48,55 Per m2 incl. BTW