Quick Step PVC Pulse Click Plus Picknick Eik Warm Natuur 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-PEWN 20 jaar garantie   |   Makkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - Minimale afname 10 m²

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Pulse Click Plus Picknick Eik Warm Natuur 151 x 21 x 0.45 cm

  • Geproduceerd in België
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • 100% waterbestendig

Quick Step PVC Pulse Click Plus Picknick Eik Warm Natuur 151 x 21 x 0.45 cm

Gaat u voor gemak en duurzaamheid? Kies dan voor de Quick Step PVC Pulse Click Picknick Eik Warm Natuur PUCP40094. Deze sfeervolle, stille vloer beleef je als een houten vloer. De Quick Step Pulse Click Picknick Eik Warm Natuur stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle 4 de zijden waardoor het het totale oppervlak nog eens prachtig word benadrukt. Een ander groot voordeel is dat bij het betreden van deze vloer de stroken zacht en warm aanvoelen. Als blijk van de hoge kwaliteit krijgt u 20 jaar garantie aangeboden op deze Quick Step vloer. Heeft u vragen of opmerkingen over dit of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze vloeren adviseurs. 

De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in het vinyl. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun, extra breed en extra lang geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Ook is deze vloer 100% waterbestendig en zou daarom ook in de badkamer gelegd kunnen worden.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Pulse Click Picknick Eik Warm Natuur als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.  


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Pulse Click Picknick Eik Warm Natuur PUCL40094 Product Quick Step PVC Pulse Click Plus Picknick Eik Warm Natuur 151 x 21 x 0,45 cm 20 jaar garantie   |   Makkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit Op voorraad
€ 48,45 Per m2 incl. BTW