Quick Step Livyn Pulse Click Pure Eik Blush 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-PEBL 100% recyclebaar   |   20 jaar garantie

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - Minimale afname 10 m²

€ 48,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Livyn Pulse Click Pure Eik Blush 151 x 21 x 0.45 cm

  • Makkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Mooie lichte kleur

Quick Step Livyn Pulse Click Pure Eik Blush 151 x 21 x 0.45 cm

Gaat u voor duurzaamheid en gemak? Kies dan voor de Quick Step Pulse Click Pure Eik Blush PUCP40097. Deze Sfeervolle en stille vloer beleef je als een echte houten vloer. De natuurlijke karakteristieken in het design van het vinyl zijn terug te vloeren in de vinyl stroken. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u daarom ook een garatnie van 20 jaar. Ook is het mogelijk om dit houten design toe te passen in uw badkamer omdat het vinyl namelijk 100% waterbestendig is. Een ander groot voordeel van vinyl ten opzichte van laminaat is dat vinyl zacht en warm aanvoelt bij betreding.  Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.  

De Quick Step Pulse Click Pure Eik Blush Stroken zijn voorzien van een 4 zijdige V-groef Waardoor de vinyl stroken in het totale oppervlakte nog eens prachtig worden benadrukt. De vinyl stroken hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee extra breed, lang en uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt de vloer een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor vloerverwarming. Ook is het mogelijk om dit houten design toe te passen in uw badkamer omdat het vinyl namelijk 100% waterbestendig is. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met onze vloeren specialisten. Zij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze voor uw droomvloer.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als nog sterkere en duurzame Pulse Click Plus vloer of de verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Pulse Click Pure Eik Blush als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Pulse Click Pure Eik Blush PUCL40097 Product Quick Step Livyn Pulse Click Pure Eik Blush 151 x 21 x 0.45 cm 100% recyclebaar   |   20 jaar garantie Op voorraad
€ 48,55 Per m2 incl. BTW