Logo Gadero
service

Quick Step Livyn Pulse Click Pure Eik Blush 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer
FL3030-PEBL
100% recyclebaar
20 jaar garantie
quick_step_livyn_pulse_click_pure_eik_blush_pucl40097_productfoto
quick_step_livyn_pulse_click_pure_eik_blush_pucl40097_sfeer
Per m2

48,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
151 cm
Breedte
21 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Makkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit

  • Gemakkelijk schoon te houden

  • Mooie lichte kleur

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
151 cm
Dikte
0,45 cm
Breedte
21 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Recht
V-Groef
4-V

Quick Step Livyn Pulse Click Pure Eik Blush 151 x 21 x 0.45 cm

Gaat u voor duurzaamheid en gemak? Kies dan voor de Quick Step Pulse Click Pure Eik Blush PUCP40097. Deze Sfeervolle en stille vloer beleef je als een echte houten vloer. De natuurlijke karakteristieken in het design van het vinyl zijn terug te vloeren in de vinyl stroken. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u daarom ook een garatnie van 20 jaar. Ook is het mogelijk om dit houten design toe te passen in uw badkamer omdat het vinyl namelijk 100% waterbestendig is. Een ander groot voordeel van vinyl ten opzichte van laminaat is dat vinyl zacht en warm aanvoelt bij betreding. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het >leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze >Legservice.

De Quick Step Pulse Click Pure Eik Blush Stroken zijn voorzien van een 4 zijdige V-groef Waardoor de vinyl stroken in het totale oppervlakte nog eens prachtig worden benadrukt. De vinyl stroken hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee extra breed, lang en uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt de vloer een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor vloerverwarming. Ook is het mogelijk om dit houten design toe te passen in uw badkamer omdat het vinyl namelijk 100% waterbestendig is. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met onze vloeren specialisten. Zij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze voor uw droomvloer.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als nog sterkere en duurzame Pulse Click Plus vloer of de verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Pulse Click Pure Eik Blush als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei.