Quick Step PVC Pulse Click Plus Pure Eik Honing 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-PEH Gemakkelijk schoon te houden   |   Makkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - Minimale afname 10 m²

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Pulse Click Plus Pure Eik Honing 151 x 21 x 0.45 cm

  • 20 jaar garanite
  • Geproduceerd in België
  • Geschikt voor vloerverwarming

Quick Step PVC Pulse Click Plus Pure Eik Honing 151 x 21 x 0.45 cm

Gaat u voor gemak en duurzaamheid? Kies dan voor de Quick Step Pulse Click Pure Eik Honing PUCP40098. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in het vinyl. Deze sfeervolle, stille vloer beleef je als een houten vloer. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun, extra breed en extra lang geproduceerd. Het topkwaliteit vinyl van Quick Step is namelijk 100% waterbestendig. Hierdoor kunt u niet alleen een houten design toe passen in uw badkamer maar is deze vloer ook super makkelijk in onderhoud. Een paar vlekken op de vloer? Geen enkel probleem, even dweilen en je ziet er niks meer van!

De Quick Step Pulse Click Pure Eik Honing stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle 4 de zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u 20 jaar aangeboden op deze Quick Step vloer. Deze vloer is ook prima te combineren met vloerverwarming en is 100% recyclebaar. Om deze reden is het vinyl dan ook zeer populair onder gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast bespaart u hoge kosten doordat deze vloerdelen zeer gemakkelijk te leggen zijn. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.  

Deze design vloer is ook te verkrijgen als verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Pulse Click Pure Eik Honing als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Bent u nog niet helemaal overtuigd, heeft u nog enkele vragen of wilt u gewoon graag persoonlijk advies? Neem gerust telefonisch of per mail contact op met onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Pulse Click Pure Eik Honing PUCL40098 Product Quick Step PVC Pulse Click Plus Pure Eik Honing 151 x 21 x 0,45 cm Gemakkelijk schoon te houden   |   Makkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit Op voorraad
€ 48,45 Per m2 incl. BTW