Logo Gadero
service

Quick Step PVC Pulse Click Plus

Bent u op zoek naar een extra lange en brede vloer die alle voordelen van laminaat en PVC op een fraaie wijze weet combineren? Kies dan voor de unieke vinyl vloeren uit de Quick Step PVC Pulse Click Plus serie! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Deze vloeren worden uiterst duurzaam geproduceerd in België. In de fabriek worden deze luxe ogende vloerdelen voorzien van het geavanceerde Uniclic Multifit voor Livyn leg systeem. Deze unieke verbinding aan alle zijden van het vinyl zorgt ervoor dat u de vloer eenvoudig zelfstandig kunt plaatsen. Op deze wijze haalt u dus niet alleen een Landhuis formaat vloer in huis met een prachtig houten design, maar bespaart u ook hoge legkosten! 

De Quick Step PVC Pulse Click Plus is voorzien van een extra sterke toplaag. Het vinyl is daardoor zeer goed bestand tegen krassen, intensief gebruik, grote druk en ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Deze specifieke kenmerken van het Pulse Livyn maakt deze vloer dan ook zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Wat deze vloeren zeer geschikt maakt voor gezinnen met jonge kinderen.

Wanneer u kiest voor de Quick Step Pulse serie heeft u keuze uit verschillende extra brede designs. Zo kunt u kiezen uit fraaie lichte designs tot intense donker bruine vloeren. Dankzij de 100% waterbestendigheid van dit vinyl kunt u deze vloeren ook uitsteken toepassen in uw keuken of badkamer. Met het vinyl heeft Quick Step het dus voor u mogelijk gemaakt om een houten design vloer toe te passen in uw badkamer! Op de Quick Step Pulse Click variant krijgt u standaard een fabrieksgarantie van 20 jaar aangeboden.