Logo Gadero
service

Quick Step PVC Pulse Click Plus Wijngaard Eik Bruin 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer
FL3030-WEB
Makkelijk schoon te houden
100% recyclebaar
quick_step_livyn_pulse_click_wijngaard_eik_bruin_pucl40078_productfoto
quick_step_livyn_pusle_click_wijngaard_eik_bruin_pucl40078_sfeer
Per m2

48,45

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
151 cm
Breedte
21 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 20 jaar garantie

  • Geproduceerd in België

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
151 cm
Dikte
0,45 cm
Breedte
21 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Quick Step PVC Pulse Click Plus Wijngaard Eik Bruin 151 x 21 x 0.45 cm

Gaat u voor gemak en duurzaamheid? Kies dan voor de Quick Step Pulse Click Plus Wijngaard Eik Bruin PUCP40078. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in het vinyl. Deze sfeervolle, stille vloer beleef je als een houten vloer. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Dit vinyl maakt het mogelijk om een houten design toe te passen in uw badkamer. Het topkwaliteit vinyl van Quick Step is namelijk 100% waterbestendig.

De Quick Step Pulse Click Wijngaard Eik Bruin stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle 4 de zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u 20 jaar aangeboden op deze Quick Step vloer. Deze vloer is ook prima te combineren met vloerverwarming en is 100% recyclebaar.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Wijngaard Eik Bruin als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedereen een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het >leggen van laminaat & PVC.