Logo Gadero
service

Quick Step PVC Pulse Click Plus Zandstorm Eik Warm Grijs 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer
FL3030-ZBEWGR
makkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit
20 jaar garantie
quick_step_livyn_pulse_click_zandstorm_eik_warm_grijs_pucl40083_productfoto
quick_step_livyn_pulse_click_zandstorm_eik_warm_grijs_pucl40083_sfeer
Per m2

48,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
151 cm
Breedte
21 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 100% recyclebaar

  • Geproduceerd in België

  • Makkelijk schoon te houden

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Grijs
Lengte
151 cm
Dikte
0,45 cm
Breedte
21 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Quick Step PVC Pulse Click Plus Zandstorm Eik Warm Grijs 151 x 21 x 0.45 cm

Gaat u voor gemak en duurzaamheid? Kies dan voor de Quick Step Pulse Click Plus Zandstorm Eik Warm Grijs PUCP40083. Deze sfeervolle en stille vloer beleef je als een houten vloer. De natuurlijke karakteristieken in het design zijn terug te voelen in het vinyl. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming en zijn ook zeer waterbestendig.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Zandstorm Eik Warm Grijs als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het >leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze >Legservice.

De Quick Step Pulse Click Zandstorm Eik Warm Grijs stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Een ander groot voordeel van vinyl ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step vloer. Heeft u vragen of opmerkingen over dit of één van onze andere producten? Neem dan gerus contact op met onze vloer specialisten.