Logo Gadero
service

Quick Step Majestic Laminaat

Bent u op zoek naar een laminaat van top kwaliteit, dat gemakkelijk zelfstandig is te leggen en uw woning of kantoorpand een luxe uitstraling geeft? Kies dan voor de Majestic laminaat serie van Quick Step. Deze extra breed geproduceerde laminaat planken, waarbij elke plank zijn eigen unieke houtstructuur bevat, zijn bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Met de Majestic serie van Quick Step komt een laminaat vloer met het uiterlijk van een echte houten vloer dichterbij dan ooit! Op dit laminaat ontvangt u een levenslange garantie van maar liefst 25 jaar. Wilt u een vloer met een natuurlijke uitstraling in uw badkamer of keuken? Het laminaat is waterafstotend gecoat. Dit maakt het mogelijk om het laminaat ook toe te passen in uw keuken of badkamer zonder dat het vocht kan doordringen in de vloerdelen.

Quick Step Majestic Laminaat

De Quick Step Scratch Guard die is aangebracht op het laminaat geeft deze laminaat vloeren een zeer hoge krasbestendigheid. De Majestic vloeren van het Belgische nummer 1 laminaat merk Quick-Step gaan tot wel 10 x langer mee als het gemiddelde laminaat van bijvoorbeeld de bouwmarkt. Het gepatenteerde Uniclic verbinding systeem maakt het leggen van deze vloeren zeer eenvoudig. Belangrijk hierbij is dat de voor behoudt van uw garantie de vloer altijd op een geschikte ondervloer wordt gelegd. Naast het Quick Step laminaat biedt laminaat speciaalzaak Gadero u nog meer top kwaliteit laminaten. Bekijk hier het laminaat van de speciaal door ons geselecteerde topmerken als Floer en Meister. Lees ook onze blog voor meer informatie over de voordelen van extra breed laminaat.

Per 1 januari 2017 heeft Quick-Step deze nieuwe laminaat serie gelanceerd. De Majestic vloeren doen hun naam eer aan dankzij de extra brede maar ook lange plank! Daarnaast is de Quick Step Majestic vloer net als de Impressive serie waterbestendig tot aan de voeg. Deze 2 unieke eigenschappen maakt de brede laminaat vloeren vanaf de lancering zeer populair. Met populaire Majestic kleuren als de MJ 3547 Bosland Eik Lichtgrijs of de MJ 3546 Bosland Eik Natuur heeft Quik Step een aantal moderne designs toegevoegd aan het huidige assortiment. 

Ook de Majestic kleuren Woestijn Eik Warm Naturel MJ3551 en de Bosland Eik Beige MJ 3545 zijn voorzien van levensechte voelbare structuren. De verschillende Quick Step Majestic vloeren worden vanaf het eerste moment veel aangevraagd. Wist u dat de Gadero dit nieuwe assortiment aanbiedt voor de laagste prijs in Nederland? Bovendien wordt uw vloer met accessoires gratis bij u aan huis bezorgd!