Uniclic Quick Step

De Quick Step Scratch Guard die is aangebracht op het laminaat geeft deze laminaat vloeren een zeer hoge krasbestendigheid. De Majestic vloeren van het Belgische nummer 1 laminaat merk Quick-Step gaan tot wel 10 x langer mee als het gemiddelde laminaat van bijvoorbeeld de bouwmarkt. Het gepatenteerde Uniclic verbinding systeem maakt het leggen van deze vloeren zeer eenvoudig. Belangrijk hierbij is dat de voor behoudt van uw garantie de vloer altijd op een geschikte ondervloer wordt gelegd. Naast het Quick Step laminaat biedt laminaat speciaalzaak Gadero u nog meer top kwaliteit laminaten. Bekijk hier het laminaat van de speciaal door ons geselecteerde topmerken als Floer en Meister. 

Per 1 januari 2017 heeft Quick-Step deze nieuwe laminaat serie gelanceerd. De Majestic vloeren doen hun naam eer aan dankzij de extra brede maar ook lange plank! Daarnaast is de Quick Step Majestic vloer net als de Impressive serie waterbestendig tot aan de voeg. Deze 2 unieke eigenschappen maakt de brede laminaat vloeren vanaf de lancering zeer populair. Met populaire Majestic kleuren als de MJ 3547 Bosland Eik Lichtgrijs of de MJ 3546 Bosland Eik Natuur heeft Quik Step een aantal moderne designs toegevoegd aan het huidige assortiment. 

Ook de Majestic kleuren Woestijn Eik Warm Naturel MJ3551 en de Bosland Eik Beige MJ 3545 zijn voorzien van levensechte voelbare structuren. De verschillende Quick Step Majestic vloeren worden vanaf het eerste moment veel aangevraagd. Wist u dat de Gadero dit nieuwe assortiment aanbiedt voor de laagste prijs in Nederland? U besteld het Quickstep Majestic bij Gadero al voor €33,25 bij Gadero. Bovendien wordt uw vloer met accessoires gratis bij u aan huis bezorgd!

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode