Logo Gadero
service

Quick Step Muse Tegellaminaat

De Muse Tegel Laminaat Vloeren van Quick Step zijn de doe het zelf vloeren. Deze XL Tegel Laminaat vloeren zijn namelijk voorzien van een uniclic klik-verbinding. Hierdoor is het leggen van deze vloeren kinderspel, tevens heeft Gadero ook nog een leginstructie voor het leggen van laminaat. De afmetingen van deze tegel vloeren zijn 120 x 39.6 x 0.8 cm, deze worden overigens ook nog eens extra benadrukt door de vierzijdige V-groef.

Deze Tegel Vloeren van Quick Step vallen in de gebruiksklasse 32, hierdoor zijn de vloeren geschikt voor zowel huishoudelijk als normaal commercieel gebruik. Bovendien zijn de vloeren voorzien van een HydroSeal toplaag, wat betekent dat de vloeren tot wel 24 uur waterbestendig zijn tegen kleine plasvorming!

Heeft u geen van bovenstaande vloeren aangetrokken? Geen probleem! Gadero biedt namelijk nog vele andere vloeren aan van het merk Quick Step. Van licht eiken tot donker eiken en van Laminaat tot PVC. Bent u toch aan het twijfelen over een Muse Tegel Laminaat vloer? Bestel dan eenvoudig een proefmonster aan via de productpagina.

Voor het leggen van laminaat dient u de juiste ondervloer te gebruiken. Er zijn diverse ondervloeren met verschillende specificaties beschikbaar. Mocht u zich afvragen welke ondervloer voor uw situatie de juiste is? Neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten.