Quick Step Ondervloer PVC - PVC Transit 15 m2

Productnummer: FL4004-QSTS Verminderd het loop- en contactgeluid   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 147,80 Per rol van 15 m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Ondervloer PVC - PVC Transit 15 m2

  • 10 dB reductie
  • Warmteweerstand van 0.15 m²K/W
  • NSG-keurmerk
  • Te combineren met Livyn Pulse Click Vinyl vloeren
  • Geen geïntegreerde flap en kleefstrip

Quick Step Ondervloer PVC - PVC Transit 15 m2

Quick Step heeft de Ondervloer PVC - Transit is speciaal ontwikkeld voor het reduceren van het loop- en contactgeluid van een click PVC vloer. De ondervloer kan 10 dB van het contactgeluid verminderen en het heeft een NSG-certificaat. Woont u in op bovenverdieping, bijvoorbeeld een appartement, dan is deze ondervloer ideaal. Meer weten over 10 dB geluidsnorm en ondervloeren geluidskeurmerken? Lees dan ons artikel hoe een vloer aan de 10 dB geluidsnorm kan voldoen.

Geschikt voor click PVC vloeren
De ondervloer Transit behoudt de duurzaamheid van click vinyl vloeren, doordat de ondervloer een hoge kPa-waarde heeft. Dit houdt in dat de ondervloer een stabiele basis aan de vloer kan bieden. Daarnaast zit aan de onderkant van de ondervloer een vochtscherm. Het beschermt de klik vinyl vloer tegen opstijgend vocht uit de ondergrond. 

Vloerspecialist nodig?
Heeft u vragen over deze ondervloer of andere vloerdelen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor persoonlijk advies kunt u langskomen in onze showroom in Breukelen. In de showroom kunt u tevens de vloerdelen van onder andere Quick Step, Floer, mFLOR, Meister bekijken. Graag wel van te voren een afspraak maken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Click PVC Transit Ondervloer Product Quick Step Ondervloer PVC - PVC Transit 15 m2 Verminderd het loop- en contactgeluid   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 147,80 Per rol van 15 m2 incl. BTW