Logo Gadero
service

Quick Step PVC Rise

De Quick Step Rise XL Visgraat Plak PVC, de voordelen van PVC en het uiterlijk van een echte eiken houten vloer. Deze Walvisgraat PVC vloeren hebben een XL formaat van maarliefst 75.75 x 15.15 x 0.25 cm! Daarnaast worden deze afmetingen subtiel benadrukt door middel van de vierzijdige microvelling rondom de plank. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

De Quick Step Rise Walvisgraat PVC vloeren bevatten een Register Embossing structuur, hierdoor heb je het gevoel alsof je op een echte Parket Vloer loopt.

De XL Visgraat PVC vloeren vallen in gebruiksklasse 33, dit betekent dat de Quick Step vloer voor zowel huishoudelijk als normaal tot intensief commercieel gebruik geschikt is. Ook bevatten deze Plak PVC vloeren een Scratch Guard toplaag, waardoor de vloeren tot wel 10 keer krasbestendiger zijn dan de gemiddelde Plak PVC Vloer. Bovendien zijn de vloeren 100% waterbestendig, hierdoor zijn de vloeren ook te gebruiken in de badkamer of keuken.

Voor het leggen van deze Walvisgraat PVC vloer dient de ondergrond volledig egaal te zijn. Is dit niet het geval dan is het van belang dat u de ondergrond egaliseert, dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld het cementgebonden egaliseermiddel. Bovendien kan deze Visgraat PVC vloer geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Met de lange garantie van 25 jaar wordt de kwaliteit van deze XL Visgraat vloer bevestigd!

Maak uw vloer af met bijbehorende producten, zoals muurplinten en een schoonloopmat. Mocht u de vloeren nou in het echt willen zien? Bestel dan eenvoudig een proefmonster van de gewenste vloer via de productpagina. De vloer op een groter oppervlakte bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Breukelen