Logo Gadero
service

Quick Step Rise RIGP20289 Zonsopgang Beige Naturel Eik - Walvisgraat PVC

Productnummer
FL-RIGP20289
100% waterbestendig
Zeer geschikt voor vloerverwarming
quick_step_pvc_rise_zonsopgang_beige_naturel_eik_rigp20289_top
quick_step_pvc_rise_zonsopgang_beige_naturel_eik_rigp20289_sfeer
quick_step_pvc_rise_zonsopgang_beige_naturel_eik_rigp20289_sfeer_3
quick_step_pvc_rise_zonsopgang_beige_naturel_eik_rigp20289_sfeer_2
Per m2

43,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
75,75 cm
Breedte
15,15 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gebruiksklasse 33

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

  • Volledig waterbestendig

  • Scratch Guard toplaag

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Geen kleur
Lengte
75,75 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
15,15 cm
Jaren garantie
25 jaar
Patroon
Visgraat
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Beschermd tegen slijtage

Quick Step Rise RIGP20289 Zonsopgang Beige Naturel Eik - Walvisgraat PVC

Walvisgraat PVC

Bent u op zoek naar een XL Visgraat PVC Vloer? Dan zit u met de Rise RIGP20289 Zonsopgang Beige Naturel Eik - Walvisgraat PVC goed. Deze natuurlijke Visgraat vloer heeft een extra groot formaat ten opzichte van het standaard visgraatvloer formaat, deze vloer heeft namelijk een afmeting van 75.75 x 15.15 x 0.25 cm! Dankzij deze extra grote afmetingen kan deze vloer ook in kleine ruimtes gelegd worden, hierdoor krijgt uw woning of kamer een ruimtelijk uiterlijk.

Ijzersterk PVC

Naast de unieke afmetingen, is deze vloer ook ijzersterk. De vloer valt namelijk in gebruiksklasse 33, dit betekent dat de Quick Step vloer voor zowel huishoudelijk als normaal tot intensief commercieel gebruik geschikt is. Daarnaast is de natuurlijk eiken vloer voorzien van een Scratch Guard toplaag, hierdoor zijn de vloeren tot wel 10 keer krasbestendiger dan de gemiddelde pvc vloer.

Naast de bovenstaande voordelen van Quick Step PVC, zijn de vloeren vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten parket vloer. De Quick Step Rise Zonsopgang Beige Naturel Eik - Walvisgraat PVC is namelijk voorzien van een Register Embossing structuur. Maar wat betekent een Register Embossing structuur? Dit betekent dat de structuur die u in de plank ziet, ook daadwerkelijk op dezelfde plek voelt.

Volledig waterbestendig

De Plak PVC vloeren van de Rise collectie zijn volledig waterbestendig. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u bijvoorbeeld een glas water op de prachtige vloer laat vallen. Bovendien is deze vloer zeer onderhoudsvriendelijk, enkel een dweil over de vloer en hij is weer als nieuw. Maak bij gebruik van het schoonmaken het juiste schoonmaakmiddel, zoals de Floer PVC Reiniger.

De vloer in het echt zien, bestel dan eenvoudig een proefmonster van de productpagina. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!