Quick Step Rise RIGP20291 Eiland Grijsbruine Eik - Walvisgraat PVC

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-RIGP20291   |     |   Geschikt voor vloerverwarming   |   Walvisgraat formaat

Adviesprijs
€ 47,95 € 43,15 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Rise RIGP20291 Eiland Grijsbruine Eik - Walvisgraat PVC

  • Scratch Guard toplaag
  • Volledig waterbestendig
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Gebruiksklasse 33

Quick Step Rise RIGP20291 Eiland Grijsbruine Eik - Walvisgraat PVC

Walvisgraat PVC

Bent u op zoek naar een Visgraat PVC Vloer met Walvisgraat formaat? Dan zit u met de Quick Step Rise RIGP20291 Eiland Grijsbruine Eik - Walvisgraat PVC goed. Deze grijsbruine Visgraat PVC Vloer heeft een extra grote afmeting ten opzichte van de standaard visgraatvloer afmeting, deze vloer heeft namelijk een afmeting van 75.75 x 15.15 x 0.25 cm! Deze afmetingen worden overigens ook nog eens extra benadrukt door middel van de vierzijdige microvelling. Dankzij deze XL afmetingen kan deze vloer ook in kleine ruimtes gelegd worden, hierdoor krijgt uw woning of kamer een ruimtelijk uiterlijk.

Ijzersterk materiaal

Naast de unieke afmetingen, is deze vloer ook ijzersterk. De vloer valt namelijk in gebruiksklasse 33, dit betekent dat de Quick Step vloer voor zowel huishoudelijk als normaal tot intensief commercieel gebruik geschikt is. Daarnaast is de Grijsbruine eiken vloer voorzien van een Scratch Guard toplaag, hierdoor zijn de vloeren tot wel 10 keer krasbestendiger dan de gemiddelde pvc vloer.

Naast de bovenstaande voordelen van Quick Step PVC, zijn de vloeren vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten parket vloer. De Quick Step Rise Eiland Grijsbruine Eik - Walvisgraat PVC is namelijk voorzien van een Register Embossing structuur. Dit betekent dat de structuur die u in de plank ziet, ook daadwerkelijk op dezelfde plek voelt.

Volledig waterbestendig

De Plak PVC vloeren van de Rise collectie zijn 100% waterbestendig. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u bijvoorbeeld een glas water op de prachtige vloer laat vallen. Bovendien is deze vloer zeer onderhoudsvriendelijk, enkel een dweil over de vloer en hij is weer als nieuw. Maak bij gebruik van het schoonmaken het juiste schoonmaakmiddel, zoals de Floer PVC Reiniger.

De vloer in het echt zien, bestel dan eenvoudig een proefmonster van de productpagina. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
QuickStep PVC Rise Eiland Grijsbruine Eik RIGP20291 top Quick Step Rise RIGP20291 Eiland Grijsbruine Eik - Walvisgraat PVC Emissiewaarde A+   |     |   Geschikt voor vloerverwarming   |   Walvisgraat formaat Op voorraad
€ 43,15 Per m2 incl. BTW