Quick Step Rise RIGP20293 Zonsopgang Bruine Rustieke Eik - Walvisgraat PVC

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-RIGP20293   |     |   100% waterbestendig   |   Zeer onderhoudsvriendelijk

Adviesprijs
€ 47,95 € 43,15 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Rise RIGP20293 Zonsopgang Bruine Rustieke Eik - Walvisgraat PVC

  • 25 jaar garantie
  • 100% waterbestendig
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Scratch Guard toplaag

Quick Step Rise RIGP20293 Zonsopgang Bruine Rustieke Eik - Walvisgraat PVC

Walvisgraat PVC

Bent u op zoek naar een bruine Visgraat PVC Vloer? Dan bent u met de Quick Step Rise RIGP20293 Bruine Rustieke Eik - Walvisgraat PVC op de juiste weg. Deze bruine Walvisgraat PVC Vloer heeft een extra grote afmeting, deze vloer heeft namelijk een lengte van 75.75 cm! De afmetingen worden overigens ook nog eens extra benadrukt door middel van de microvelling rondom de volledige plank. De vloer kan ook in kleine ruimtes gelegd worden, dankzij de XL afmetingen van de planken krijgt uw woningen een ruimtelijk uiterlijk.

Ijzersterk materiaal

Naast de unieke afmetingen, is deze vloer ook ijzersterk. De vloer valt namelijk in gebruiksklasse 33, dit betekent dat de Quick Step vloer voor zowel huishoudelijk als normaal tot intensief commercieel gebruik geschikt is. Daarnaast is de rustiek bruine eiken vloer voorzien van een Scratch Guard toplaag, hierdoor zijn de vloeren tot wel 10 keer krasbestendiger dan de gemiddelde pvc vloer.

Naast de bovenstaande voordelen van Quick Step PVC, zijn de vloeren vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten parket vloer. De Quick Step Rise Bruine Rustieke Eik - Walvisgraat PVC is namelijk voorzien van een Register Embossing structuur. Dit betekent dat de structuur die u in de plank ziet, ook daadwerkelijk op dezelfde plek voelt.

Volledig waterbestendig

De Plak PVC vloeren van de Rise collectie zijn 100% waterbestendig. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u bijvoorbeeld een glas water op de prachtige vloer laat vallen. Bovendien is deze vloer zeer onderhoudsvriendelijk, enkel een dweil over de vloer en hij is weer als nieuw. Maak bij gebruik van het schoonmaken het juiste schoonmaakmiddel, zoals de Floer PVC Reiniger.

De vloer in het echt zien, bestel dan eenvoudig een proefmonster van de productpagina. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
QuickStep PVC Rise Bruine Rustieke Eik RIGP2029 top Quick Step Rise RIGP20293 Zonsopgang Bruine Rustieke Eik - Walvisgraat PVC Emissiewaarde A+   |     |   100% waterbestendig   |   Zeer onderhoudsvriendelijk Op voorraad
€ 43,15 Per m2 incl. BTW