Quick Step Laminaat Signature Merbau 138 x 21.2 x 0.9 cm

EUTR

Productnummer: FL1009-CED   |   Voelbare houtstructuur   |   Anti-kras toplaag

€ 29,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Signature Merbau 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • Extra dik
  • Luxe laminaatvloer
  • Massief loopgeluid
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Signature Merbau 138 x 21.2 x 0.9 cm

Met de Signature vloeren heeft het Belgische laminaat merk Quick-Step een uiterst luxe laminaat vloer ontwikkeld. De planken van de Signature Merbau SIG 4760 zijn voorzien van een luxe V-groef langs alle 4 de zijden en hebben een plank afmeting van 138 x 21.2 x 0.9 cm. Daarnaast zit er een fabrieksgarantie van 25 jaar op de Quick Step Signature laminaat vloeren, en worden deze gratis bij u thuis geleverd!

De intense natuurlijke structuren van de Signature Merbau vloer geven het gevoel van een echte eiken parket vloer. Daarnaast zijn de Signature laminaat vloerdelen voorzien van Scratch Guard beschermlaag. Dit is een anti-kras laag wat ervoor zorgt dat het laminaat van Quick Step tot wel 10 keer krasbestendiger is dan de gemiddelde laminaat vloer. Met een 9 mm extra dik van formaat van de plank ontstaat er een massiever loopgeluid dan bij de dunnere laminaat vloeren. Een uiterst duurzame vloer met een prachtig natuurgetrouw design.

De Quick Step Signature Merbau SIG 4760 is voorzien van een Uniclic klik verbinding. Met deze klikverbinding beschikt u over 3 opties om het laminaat te verwerken. De vloer staat daarom ook wel bekend als een makkelijk te leggen vloer. Daarnaast vallen deze laminaat vloeren onder laminaat gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. Gaat u de vloer zelf leggen, lees dan onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren even goed door voor optimaal resultaat. Heeft u vragen over dit Quick Step Signature laminaat? Stel ze gerust aan een van onze vloerkenners!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Merbau Product Quick Step Laminaat Signature Merbau 138 x 21.2 x 0.9 cm EUTR   |   Voelbare houtstructuur   |   Anti-kras toplaag Op voorraad
€ 29,75 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u