Logo Gadero
service

Quick Step - Laminaat & Parket

Het merk Quick Step werd gelanceerd in 1990 en was destijds als onderdeel van de organisatie Unilin het eerste laminaat merk dat werd uitgebracht door een laminaat fabrikant. Als vervanger van de houten plank weet het Quick-Step laminaat in korte tijd veel terrein te winnen op het parket. In 2001 lanceert Quick Step het eerste laminaat met een V-groef. Ook weet Quick Step in dit jaar als eerste een laminaat plank op de markt te brengen met een voelbare houtstructuur. In 2009 introduceerde Quick-Step een eigen parket lijn en werd het Uniclic Multifit kliksysteem geïntroduceerd. Met dit systeem werd het bestaande Uniclic systeem, dat door Quickstep werdt ontwikkeld in 1997, uitgebreid met een derde plaatsingsmethode.

Quick Step staat vanaf de introductie van het eerste laminaat voor A-Kwaliteit vloerdelen die met technische innovaties ver voorlopen op de laminaatmarkt. Met een betaalbaar maar kwalitatief uitstekend product probeert Unilin met het merk Quick Step een houten vloer betaalbaar te maken voor een ieder.

Bij Gadero bieden we een groot assortiment van Quick Step te aan. Van het grote laminaat aanbod tot aan de eiken houten parket vloeren. Dit Quick Step assortiment onderscheidt zich in kwaliteit van de vloerdelen, de eenvoud bij het leggen en de duurzaamheid van het product. Bovendien leveren we alle Quick Step producten GRATIS bij u thuis! Bekijk hier alle Quick Step producten per serie.

Quick Step - Laminaat

Op zoek naar een kwalitatief goed laminaat voor een scherpe prijs? Kies voor de voordelige laminaat varianten van Quick Step. Bijvoorbeeld het Quick-Step instapmodel Creo voor een goedkope 7 mm laminaat vloer. Of kies voor een iets dikkere laminaat plank met de aanbieding Classic 8 mm serie. Naast deze 2 Quick-Step varianten is er ook nog de smallere Eligna serie. Dit laminaat wordt veelal toegepast in de iets kleinere ruimte's. Deze Quick Step serie vergroot kleine ruimtes optisch dankzij het smalle design. Bent u op zoek naar een fraai en duurzaam laminaat met een mooie omlijstende V-groef, ook wel voeg genoemd? Dan is de Quick Step Elite serie de juiste keus voor u. Ook heeft QuickStep een serie laminaat tegels van 8 mm, de Exquisa. Een extra lange plank? neem eens een kijkje tussen de prachtige Largo vloeren. Tot slot zijn er nog de 2 waterdichte laminaat series, Impressive en het extra brede Majestic. Daarbij is de Impressive ook beschikbaar in een extra dikke bedrijfsvloer versie genaamd Impressive Ultra.

Wist u dat een Quick Step laminaat vloer door het toepassen van de zogenaamde Scratch Guard laag tot wel 10 X langer mee als de gemiddelde laminaat vloer? Met een Quick-Step laminaat vloer bent u dus verzekerd van een prachtige duurzame laminaat vloer! Benieuwd hoe u dit laminaat zelf legt? Lees hier tips voor het leggen van laminaat

Quick Step - Parket

Bij Gadero kunt u ook terrecht voor het kant en klare parket van Quick Step. Deze A-kwaliteit parket vloeren zijn voorzien van een 7-laagse lak waardoor u dit lamel parket niet meer hoeft te lakken of oliën na het leggen. Bovendien is deze kant en klare lak van Quick-Step vuilwerend en krasbestendig. Dit zorgt voor een duurzame plank waar 25 jaar garantie op de Quick Step Compact parket vloeren tot een levenslange garantie op de Quick-Step Villa en Castello series kan worden gegeven. Bij de QuickStep parket lijn is gekozen voor een multiplank met een drager en een toplaag. Zo kan dit parket ook worden geplaatst in combinatie met een vloerverwarming doordat het minder werking vertoont dan een massief eiken vloer. Lees hier tips en instructies voor het leggen van lamel parket.

Quick Step Uniclic

Het door Quick Step gepatenteerde Uniclic systeem is een verademing bij het leggen van een laminaat of parket vloer. Waar bijvoorbeeld het bouwmarkt laminaat vaak niet goed aansluit, klikt dit Uniclic-systeem op de verschillende manieren eenvoudig in elkaar. Bovendien verzegeld dit kliksysteem van Quick Step de vloer waardoor water en vuil de vloer niet kunnen betreden. Dit zorgt voor eenvoud en gebruikersgemak waar u tijdens het leggen, en het in gebruik nemen van de vloer, plezier van houdt. Gebruik de Quick Step Uniclic Installatie Set om zeker te zijn van het juist verwerken van uw Laminaat of Parket vloer.