Quick Step Laminaat Classic Eik Natuur Met Zaagsneden 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL1001-HENMZ   |   A-kwaliteit   |   Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 22,95 € 21,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Eik Natuur Met Zaagsneden 120 x 19 x 0.8 cm vloer

  • V-groef
  • Verzegeld vloeroppervlak
  • Geschikt bij vloerverwarming

Quick Step Laminaat Classic Eik Natuur Met Zaagsneden 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Laminaat met natuurlijke houtstructuur

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Havanna Eik Natuur Met Zaagsneden met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een natuurlijk ogende plank voorzien van kleine zaagsnedes. De toplaag heeft een elegante houtstructuur met een kleine V-Groef langs de rand.

10 keer krasbestendiger

De Classic laminaat vloeren van Quick Step zijn voorzien van een Hydroseal toplaag waardoor deze vloeren tot wel 24 uur waterbestendig zijn tegen kleine plasvorming. Dankzij deze toplaag hoeft u zich geen zorgen te maken over kinderen die eens een glas water laten vallen.

Uniclic Bevestigingssysteem

De laminaat vloerdelen van Quick Step zijn bovendien voorzien van het Uniclic bevestigingssysteem. Dit zorgt voor een eenvoudig te leggen laminaat plank. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice. Het Uniclic bevestigingssysteem zorgt bovendien voor een verzegeld eindresultaat. Zo is het niet mogelijk voor vocht en vuil de vloer te betreden. 

Laminaat voor commercieel gebruik

Al het laminaat van Quick-Step is voorzien van klasse 32 of hoger. Dit maakt deze vloeren ook geschikt voor commercieel gebruik. De 800 Classic CLM 1656 serie heeft een garantie van maar liefst 25 jaar. We bezorgen alle vloeren GRATIS bij u tot aan de voordeur.

Plank geschikt voor vloerverwarming

Met de juiste ondervloer is Quick Step laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Dankzij zeer lage warmteweerstand ervaart u optimaal genot van uw vloerverwarming.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen over de vloerdelen van Gadero? Zoek gerust contact met ons via de mail of telefoon! Onze vloerspecialisten denken en rekenen graag met u mee. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Classic CLM 1656 Havanna Eik Natuur Met Zaagsneden 120 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Classic Eik Natuur Met Zaagsneden CLM1656 Emissiewaarde A+   |   A-kwaliteit   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 21,45 Per m2 incl. BTW