Quick Step Laminaat Classic Eik Natuur Met Zaagsneden 120 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1001-HENMZ   |   A-kwaliteit   |   Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 19,95 € 18,40 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Eik Natuur Met Zaagsneden 120 x 19 x 0.8 cm vloer

  • V-groef
  • Verzegeld vloeroppervlak
  • Geschikt bij vloerverwarming

Quick Step Laminaat Classic Eik Natuur Met Zaagsneden 120 x 19 x 0.8 cm vloer

De Classic 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Havanna Eik Natuur Met Zaagsneden met de afmeting 120 x 19 x 0,8 is een natuurlijk ogende plank voorzien van kleine zaagsnedes. De toplaag heeft een elegante houtstructuur met een kleine V-Groef langs de rand. De Classic laminaat vloeren van Quick Step zijn voorzien van een Scratch Guard toplaag waardoor deze vloeren tot wel 10 X krasbestendiger zijn. Daarnaast zijn ze ook uitgevoerd met de zogehete HydroSeal coating. Dit zorgt voor een waterdicht oppervlak waardoor water of vocht geen problemen meer hoeft op te leveren. 

De laminaat vloerdelen van Quick Step zijn bovendien voorzien van het Uniclic bevestigingssysteem. Dit zorgt voor een eenvoudig te leggen laminaat plank. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice. Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Het Uniclic bevestigingssysteem zorgt bovendien voor een verzegeld eindresultaat. Zo is het niet mogelijk voor vocht en vuil de vloer te betreden. 

Al het laminaat van Quick-Step is voorzien van klasse 32 of hoger. Dit maakt deze vloeren ook geschikt voor commercieel gebruik. De 800 Classic CLM 1656 serie heeft een garantie van maar liefst 25 jaar. We bezorgen alle vloeren GRATIS bij u tot aan de voordeur. Heeft u vragen over de vloerdelen van Gadero? Zoek gerust contact met ons via de mail of telefoon! Onze vloerspecialisten denken en rekenen graag met u mee. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Classic CLM 1656 Havanna Eik Natuur Met Zaagsneden 120 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Classic Eik Natuur Zaagsneden 120 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   A-kwaliteit   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 18,40 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u