Quick Step Laminaat Classic Eik Natuurvernist 120 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1001-EN   |   Scratch Guard toplaag   |   Laminaat klasse 32

Adviesprijs
€ 19,95 € 18,40 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Eik Natuurvernist 120 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Gratis thuisbezorgd
  • Uniclic bevestigingssysteem
  • Particulier en commercieel toepasbaar

Quick Step Laminaat Classic Eik Natuurvernist 120 x 19 x 0.8 cm vloer

De Classic 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Eik Natuurvernist met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een laminaatplank met een natuurlijk eikenhout uitstraling. In de toplaag van deze plank is een echte houtstructuur opgenomen. Daarnaast is deze plank voorzien van een kleine getekende V-groef. De QuickStep plank is afgewerkt met een Scratch Guard anti-kras laag. Dankzij deze laag gaan de laminaat planken uit de Classic CLM 1292 serie tot wel 10 x langer mee. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice.

Het laminaat van het merk Quick Step is te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming en vloerverkoeling het is wel van belang om hiervoor de geschikte ondervloer te gebruiken. De laminaat vloerdelen verzegelen elkaar bij het leggen dankzij het Uniclic systeem. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht kan binnendringen en uw vloer eenvoudig te onderhouden is. Daarnaast is het aan elkaar bevestigen van deze Quick-Step vloerdelen makkelijker gemaakt doordat u het laminaat op 3 verschillende manieren kunt bevestigen. 

Deze laminaat vloer heeft een garantie van maar liefst 25 jaar. Deze garantie kan worden gegeven omdat al het Quick Step laminaat een gebruikersklasse 32 heeft. Dit betkent dat het ook kan worden toegepast in de commerciele wereld. Heeft u vragen over 1 van onze vloerdelen of hulp nodig bij het berekenen van de benodigde materialen? Neem gerust contact met ons op. Onze vloerspecialisten denken bij vloerenwinkel Gadero graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat CLM 1292 800 Classic Eik Natuurvernist 120 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Classic Eik Natuurvernist 120 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Scratch Guard toplaag   |   Laminaat klasse 32 Ruim op voorraad
€ 18,40 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u