Quick Step Laminaat Classic Honingbruine Eik CLM5792

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL1001-EN   |   Hydroseal toplaag   |   Laminaat klasse 32

Adviesprijs
€ 22,95 € 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Honingbruine Eik CLM5792

  • Gratis thuisbezorgd
  • Uniclic bevestigingssysteem
  • Particulier en commercieel toepasbaar
  • Bevat de Hydroseal afwerking

Quick Step Laminaat Classic Honingbruine Eik CLM5792

Eiken Quick Step Laminaat

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Honingbruine Eik met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een laminaatplank met een natuurlijk eikenhout uitstraling. In de toplaag van deze plank is een echte houtstructuur opgenomen. Daarnaast is deze plank voorzien van een kleine getekende V-groef.

Gegarandeerde kwaliteit

De QuickStep plank is afgewerkt met een Hydroseal anti-kras laag. Dankzij deze laag zijn de laminaat planken uit de Classic CLM5792 serie tot wel 24 uur waterbestendig tegen kleine plasvorming. Deze laminaat vloer heeft een garantie van maar liefst 25 jaar. Deze garantie kan worden gegeven omdat al het QuickStep laminaat een gebruikersklasse 32 heeft. Dit betekent dat het ook kan worden toegepast in de commerciële wereld.

Heeft u de juiste ondervloer?

Het laminaat van het merk Quick Step is te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming en vloerverkoeling. Het is wel van belang om hiervoor de geschikte ondervloer te gebruiken. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat

Vloerdelen leggen wordt een eitje!

De Quick-Step laminaat vloerdelen verzegelen elkaar bij het leggen dankzij het Uniclic systeem. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht kan binnendringen en uw vloer eenvoudig te onderhouden is. Daarnaast is het aan elkaar bevestigen van deze Quick-Step vloerdelen makkelijker gemaakt, doordat u het laminaat op 3 verschillende manieren kunt bevestigen. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice.

Vloerspecialist nodig?

Heeft u vragen over een van onze vloerdelen of hulp nodig bij het berekenen van de benodigde materialen? Neem gerust contact met ons op. Onze vloerspecialisten bij vloerenwinkel Gadero denken graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
QuickStep-Classic-Laminaat-Honingbruine-Eik-CLM5792-Top Quick Step Laminaat Classic Honingbruine Eik CLM5792 Emissiewaarde A+   |   Hydroseal toplaag   |   Laminaat klasse 32 Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW