Quick Step Laminaat Classic Levendige Grijze Eik CLM5790

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL1001-EWG   |   Geschikt voor vloerverwarming   |   Mat afgewerkt

Adviesprijs
€ 22,95 € 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Levendige Grijze Eik CLM5790

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Krasbestendig
  • V-groef
  • Hydroseal afwerking

Quick Step Laminaat Classic Levendige Grijze Eik CLM5790

Quick Step laminaat Eik Wit Gebleekt

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Levendige Grijze Eik met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is voorzien van een elegante houtstructuur. Daarnaast is deze plank mat en met een Hydroseal toplaag afgewerkt. Door deze afwerking zijn de laminaat planken van Quick Step tot wel 24 uur waterbestendig tegen kleine plasvorming. Deze Gebleekte Eiken laminaat vloer is niet voorzien van een V-groef. 

Uniek kliksyteem

De laminaat planken worden bevestigd met het gepatenteerde Quick Step Uniclic systeem. Met dit systeem kunt u de vloer op drie verschillende manieren bevestigen. Bovendien verzegelt deze White Wash laminaat vloer de planken automatisch door middel van het kliksysteem. Hierdoor kunnen er geen vocht en geen bacteriën tussen en onder de vloerdelen komen, waardoor de vloer gemakkelijk schoon te houden is.

Vloer geschikt voor commerciële ruimte

Deze Gebleekte Eiken vloerdelen vallen onder laminaat klasse 32. Dit betekent dat de Quick-Step planken geschikt zijn voor iedere woonruimte en zelfs commercieel toegepast kunnen worden. We geven dan ook een garantie van 25 jaar op deze vloerdelen. 

De juiste ondervloer = maximaal rendement

De QuickStep Classic CLM5790 laminaat vloeren kunnen worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. Denkt u hierbij wel aan het plaatsen van het laminaat op een daarvoor geschikte ondervloer. Het gebruik van een geschikte ondervloer zal ervoor zorgen dat u er het hele jaar warmpjes bij zit. Ook bezorgen we deze vloerdelen gratis bij u thuis.

Tips voor het leggen van de vloer

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat, maar u kunt ook gebruik maken van onze legservice.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen omtrent het Quick Step laminaat of het berekenen van benodigde materialen? Neem gerust contact met ons op, we denken en rekenen bij Gadero graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
QuickStep-Classis-Laminaat-Levendige-Grijze-Eik-CLM5790-Top-2 Quick Step Laminaat Classic Levendige Grijze Eik CLM5790 Emissiewaarde A+   |   Geschikt voor vloerverwarming   |   Mat afgewerkt Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW