Quick Step Laminaat Classic Midnight Eik Donker 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL1001-MED   |   Sfeervolle houtstructuur   |   Anti-kras laag

Adviesprijs
€ 22,95 € 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Midnight Eik Donker 120 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Waterafstotende toplaag
  • Eenvoudig te onderhouden
  • 25 jaar garantie
  • Geschikt voor particulier en commercieel gebruik

Quick Step Laminaat Classic Midnight Eik Donker 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Natuurgetrouw laminaat

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Midnight Eik Donker met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een donkere laminaat vloer met een kleine V-groef. Het laminaat is voorzien van een sfeervolle houtstructuur waardoor deze plank niet van echt hout te onderscheiden is.

Anti-kras toplaag

De toplaag van het QuickStep Classic laminaat is mat en met een anti-kras laag afgewerkt. Door deze Scratch Guard laag gaat deze vloer tot wel 10 X langer mee! Danzkij de speciale coating die is aangebracht zijn deze vloerdelen 100% waterdicht, zelfs de voegen zijn behandeld met deze coating waardoor het onmogelijk is dat water in de vloer kan trekken. 

25 jaar fabrieksgarantie

De laminaat vloeren uit deze Quickstep Classic CLM 1488 serie zijn voorzien van laminaat gebruikersklasse 32. Dit zorgt voor een plank die ook commercieel kan worden toegepast. Dit A-kwaliteit laminaat is voorzien van een garantie van 25 jaar. We bezorgen ons complete assortiment vloerdelen bovendien GRATIS bij u thuis!

Geschikt bij vloerverwarming

Het laminaat van Quick Step kan gebruikt worden in combinatie met een vloerverwarming. Kies hierbij wel voor een vloerverwarming geschikte ondervloer. De laminaat vloeren zijn eenvoudig te leggen door middel van het Uniclic bevestigingssysteem. Dit systeem sluit de vloer bovendien zo af dat er geen vuil of vocht tussen de planken terecht kan komen. Dit zorgt voor een eenvoudig te onderhouden laminaat vloer.

Zelf leggen of laten leggen?

Lees hier instructies voor het leggen van dit Quick Step laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice. Heeft u vragen over het Quick-Step laminaat? Zoek gerust contact met een van onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Quick Step Laminaat 800 Classic CLM 1488 Midnight Eik Donker 120 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Classic Midnight Eik Donker CLM1488 Emissiewaarde A+   |   Sfeervolle houtstructuur   |   Anti-kras laag Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW