Quick Step Laminaat Classic Midnight Eik Natuur 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL1001-MEN   |   Kleine V-groef   |   25 jaar garantie 1

Adviesprijs
€ 22,95 € 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Midnight Eik Natuur 120 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Krasbestendig
  • Gebruikersklasse 32
  • 100% waterdicht
  • Zeer hygiënisch vloeroppervlak

Quick Step Laminaat Classic Midnight Eik Natuur 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Natuurlijk laminaat

De Classic 800 serie Laminaat van Quick Step in de kleur Midnight Eik Natuur met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een laminaat vloer met een natuurlijke hout uitstraling. De planken zijn voorzien van een kleine V-groef en sfeervolle houtstructuur. Benieuwd naar de andere designs? Klik hier voor wit & donker laminaat of eiken hout laminaat.

Waterdichte coating

De toplaag van Midnight Eik Natuur Laminaat is mat afgewerkt en voorzien van een Quick Step Scratch Guard laag. Met deze laag is het laminaat tot wel 10 keer krasbestendiger dan het bouwmarkt laminaat. Tevens is dit laminaat behandeld met een speciale coating waardoor deze vloer 100% waterdicht is tot de groeven aan toe. 

Quick Step kliksysteem

De Quick Step vloerdelen zijn voorzien van het door Quick Step ontworpen Uniclic systeem. Dit kliksysteem zorgt ervoor dat de planken zeer eenvoudig kunnen worden gelegd. Daarnaast verzegeld dit bevestigingsysteem de vloer waardoor er geen vocht of vuil de vloer kan betreden en het vuil eenvoudig is te verwijderen. Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest. 

25 jaar fabrieksgarantie

De Quick-Step laminaat is voorzien van gebruikersklasse 32 waardoor het geschikt is voor intensief particulier gebruik en ook commercieel kan worden toegepast. We geven dan ook maar liefst 25 jaar garantie op deze goedkope Quick-Step Classic CLM 1487 vloeren.

Kies de juiste ondervloer

Bovendien is Midnight Eik Natuur Laminaat van het A-merk QuickStep, bij het leggen op een geschikte ondervloer, ook geschikt voor gebruik in combinatie met een vloerverwarming en vloerverkoeling. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice.

Vloerdelen worden gratis bezorgd!

We bezorgen alle vloerdelen bovendien GRATIS bij u aan de voordeur. Heeft u vragen over Quick Step laminaat of over het berekenen van de benodigde materialen? Neem gerust contact met ons op, onze vloerspecialisten denken graag met u mee. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
erg blij met deze vloer, lijkt net echt hout!

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Quick Step Laminaat 800 Classic CLM 1487 Midnight Eik Natuur 120 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Classic Midnight Eik Natuur CLM1487 Emissiewaarde A+   |   Kleine V-groef   |   25 jaar garantie Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW