Quick Step Laminaat Classic Midnight Eik Natuur 120 x 19 x 0.8 cm vloer

PEFC   |   Kleine V-groef   |   25 jaar garantie

Delen via WhatsApp

€ 19,95 € 17,95 Per m2 incl. BTW

Specificaties voor Quick Step Laminaat Classic CLM 1487 Midnight Eik Natuur 120x19

  • Krasbestendig
  • Gebruikersklasse 32
  • Waterbestendig
Merk:
Quick Step
Productnr.:
FL1001-MEN
Afmetingen:
120 x 19 x 0.8 cm
Extra:
Populair
Behandeling:
Scratch Guard, Voelbare Houtstructuur
V-groef:
4
Land van herkomst:
België
Geschikt voor vloerverwarming:
Ja
Jaren garantie:
25
Waterbestendig:
Goed
Materiaal:
Laminaat
Keurmerk:
PEFC
Kleur:
Bruin
Lengte:
120 cm
Breedte:
19 cm
Dikte:
0,8 cm

Quick Step Laminaat Classic CLM 1487 Midnight Eik Natuur 120x19

De Classic 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Midnight Eik Natuur met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een laminaat vloer met een natuurlijke hout uitstraling. De planken zijn voorzien van een kleine V-groef en sfeervolle houtstructuur. De toplaag is mat afgewerkt en voorzien van een Quick Step Scratch Guard laag. Met deze laag is het laminaat tot wel 10 X krasbestendiger dan het bouwmarkt laminaat. Benieuwd naar de andere designs? Klik hier voor wit & donker laminaat of eiken hout laminaat.

Deze vloerdelen zijn voorzien van het door Quick Step ontworpen Uniclic systeem. Dit zorgt ervoor dat de planken zeer eenvoudig kunnen worden gelegd. Daarnaast verzegeld dit bevestigingsysteem de vloer waardoor er geen vocht of vuil de vloer kan betreden en het vuil eenvoudig is te verwijderen. Bovendien is dit laminaat van het A-merk QuickStep, bij het leggen op een geschikte ondervloer, ook geschikt voor gebruik in combinatie met een vloerverwarming en vloerverkoeling. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice.

Dit laminaat is voorzien van gebruikersklasse 32 waardoor het geschikt is voor intensief particulier gebruik en ook commercieel kan worden toegepast. We geven dan ook maar liefst 25 jaar garantie op deze goedkope Quick Step Classic CLM 1487 vloeren. We bezorgen alle vloerdelen bovendien GRATIS bij u aan de voordeur. Heeft u vragen over dit laminaat of over het bereken van de benodigde materialen? Neem gerust contact met ons op, onze vloerspecialisten denken graag met u mee. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen
Beoordeling:
Bericht:
erg blij met deze vloer, lijkt net echt hout!
Naam:

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Populair Quick Step Laminaat 800 Classic CLM 1487 Midnight Eik Natuur 120 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Classic Midnight Eik Natuur 120 x 19 x 0,8 cm PEFC   |   Kleine V-groef   |   25 jaar garantie Ruim op voorraad
€ 19,95 € 17,95 Per m2 incl. BTW