Quick Step Laminaat Classic Moonlight Eik Licht 120 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1001-MEL   |   Scratch Guard toplaag   |   Laminaat klasse 32

Adviesprijs
€ 19,95 € 18,40 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Moonlight Eik Licht 120 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Particulier en commercieel toepasbaar
  • 25 jaar garantie
  • Geavanceerd Uniclic bevestigingssysteem

Quick Step Laminaat Classic Moonlight Eik Licht 120 x 19 x 0.8 cm vloer

De Classic 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Moonlight Eik Licht met de afmeting 120 x 19 x 0,8 is een laminaat plank met een Grey-Wash uitstraling. De plank is voorzien van een elegante houtstructuur en een kleine V-groef. De toplaag is mat afgewerkt en is voorzien van een Scratch Guard laag. Met deze laag is het laminaat van Quick-Step tot wel tien keer krasbestendiger dan laminaat zonder deze anti-kras laag. 

Deze serie laminaat vloeren van Quick-Step vallen onder laminaat klasse 32. Dit betekent dat dit Grey-Wash laminaat ook geschikt is voor commercieel gebruik. Vandaar dat er ook een garantie kan worden gegeven van maar liefst 25 jaar! De QuickStep Classic CLM 1658 laminaat vloerdelen zijn voorzien van het Uniclic bevestigingssysteem. Met dit systeem wordt het leggen zeer eenvoudig. U heeft bij het leggen van deze vloer maar liefst 3 verschillende bevestigingsmethoden. Ook zorgt dit systeem voor een compleet verzegeld eindresultaat, waardoor vuil en vocht niet tussen de planken kunnen komen. 

Al het laminaat van Quick Step kan worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming of een vloer verkoeling. Daarnaast bezorgen wij al onze vloerdelen GRATIS bij u aan huis! Heeft u vragen over het berekenen van materialen of over 1 van onze vloerdelen? Neem gerust contact met ons op! Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze legservice echter kunt u er ook voor kiezen om de vloer zelfstandig te leggen. Lees hier een aantal instructies voor het leggen van laminaat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Classic CLM 1658 Moonlight Eik Licht 120 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Classic Moonlight Eik Licht 120 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Scratch Guard toplaag   |   Laminaat klasse 32 Ruim op voorraad
€ 18,40 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u