Quick Step Laminaat Classic Moonlight Eik Licht 120 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1001-MEL   |   Scratch Guard toplaag   |   Laminaat klasse 32

Adviesprijs
€ 22,95 € 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Moonlight Eik Licht 120 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Particulier en commercieel toepasbaar
  • 25 jaar garantie
  • Geavanceerd Uniclic bevestigingssysteem

Quick Step Laminaat Classic Moonlight Eik Licht 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Quick Step Moonlight Eik Licht

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Moonlight Eik Licht met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een laminaat plank met een Grey-Wash uitstraling. Daarnaast is de plank voorzien van een elegante houtstructuur en een kleine V-groef. Tenslotte kan het laminaat van Quick Step worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming of een vloerverkoeling.

Laminaat met anti-kras laag

De toplaag van Quick Step laminaat is mat afgewerkt en is voorzien van een Scratch Guard laag. Met deze laag is het laminaat van Quick Step tot wel tien keer krasbestendiger dan laminaat zonder deze anti-kras laag. 

Vloer geschikt voor intensief gebruik

Deze serie laminaat vloeren van Quick-Step vallen onder laminaat klasse 32. Dit betekent dat dit Grey-Wash laminaat ook geschikt is voor commercieel gebruik. Vandaar dat er ook een garantie kan worden gegeven van maar liefst 25 jaar!

Meedere bevestigingsmethoden

De QuickStep Classic CLM 1658 laminaat vloerdelen zijn voorzien van het Uniclic bevestigingssysteem. Met dit systeem wordt het leggen van vloer zeer eenvoudig. U heeft maar liefst 3 verschillende bevestigingsmethoden. Ook zorgt dit systeem voor een compleet verzegeld eindresultaat, waardoor vuil en vocht niet tussen de planken kunnen komen. 

Gratis levering

Wij bezorgen al onze vloerdelen GRATIS bij u aan huis! Heeft u vragen over het berekenen van materialen of over een van onze vloerdelen? Neem gerust contact met ons op!

Laminaat laten leggen of zelf leggen?

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze legservice echter kunt u er ook voor kiezen om de vloer zelfstandig te leggen. Lees hier een aantal instructies voor het leggen van laminaat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Classic CLM 1658 Moonlight Eik Licht 120 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Classic Moonlight Eik Licht 120 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Scratch Guard toplaag   |   Laminaat klasse 32 Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u