Quick Step Laminaat Classic Warme Bruine Eik CLM5789

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL1001-OEG   |   Intense houtstructuur   |   Silverfrost afwerking

€ 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Warme Bruine Eik CLM5789

  • V-groef laminaat
  • Krasbestendig
  • Verzegeld vloeroppervlak
  • Hydroseal

Quick Step Laminaat Classic Warme Bruine Eik CLM5789

Silverfrost matte toplaag

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Warme Bruine Eik met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een sfeervolle donkere plank met een intense houtstructuur. Daarnaast is de plank voorzien van een kleine V-groef en afgewerkt met een HydroSeal toplaag. Deze Hydroseal laag geeft de laminaat vloer een waterbestendige bescherming. Hierdoor is deze bruine laminaat vloer tot wel 24 uur waterbestendig tegen kleine plasvormingen.

Laminaat van hoge kwaliteit

Het 800 Classic CLM5789 laminaat van Quick Step is van zulke hoge kwaliteit dat wij hier maar liefst 25 jaar garantie op kunnen geven. Het grey-wash laminaat valt dan ook onder laminaatklasse 32, dit houdt in dat deze vloeren ook commercieel kunnen worden toegepast. Bovendien leveren wij deze QuickStep vloerdelen GRATIS bij u aan de deur! Heeft u vragen over dit laminaat? Zoek gerust contact met ons, we denken graag met u mee. 

Leggen op verscheidene manieren

De Classic 800 serie van het merk Quick-Step is voorzien van het gepatenteerde Uniclic bevestigingssysteem. Hiermee kunt u de vloerdelen op drie verschillende manieren bevestigen. Bovendien sluit het systeem de laminaat vloer zo goed af dat er geen vuil en vocht tussen kan komen.

Heeft u vloerverwarming en/of -verkoeling?

Deze laminaat vloeren kunnen worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming of een vloerverkoeling. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
QuickStep-Classic-Laminaat-Warme-Bruine-Eik-CLM5789-Top Quick Step Laminaat Classic Warme Bruine Eik CLM5789 Emissiewaarde A+   |   Intense houtstructuur   |   Silverfrost afwerking Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW