Logo Gadero
service

Quick Step Laminaat Classic Oude Eik Lichtgrijs 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Productnummer
FL1001-OEL
Silverfrost afwerking
Intense houtstructuur
clm1405
clm_1405_quick_step_laminaat_classic_oude_eik_lichtgrijs_120_x_19_x_08_cm_grey_wash_laminaatvloer
Per m2

21,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
120 cm
Breedte
19 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Kleine V-groef

  • Scratch Guard

  • 25 jaar garantie

  • Waterdicht

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Grijs
Lengte
120 cm
Dikte
8 mm
Breedte
19 cm
Behandeling
Anti kras
Patroon
Recht
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
V-Groef
4-V

Quick Step Laminaat Classic Oude Eik Lichtgrijs 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Lichtgrijs laminaat met sfeervolle houtstructuur

De Classic 800 serie laminaat van >Quick-Step in de kleur Oude Eik Lichtgrijs met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een Grey-Wash laminaat plank met een sfeervolle houtstructuur. Deze structuur is afgewerkt met een Silverfrost toplaag die de houtnerf een extra glans geeft. Vervolgens is de plank voorzien van een Scratch Guard laag die de plank veel krasbestendiger maakt. Deze laminaat vloer is bovendien voorzien van een kleine V-groef. We bezorgen deze A-kwaliteit Quick-Step vloerdelen GRATIS bij u thuis!

Vloer combineren met geschikte ondervoer

Het Oude Eik laminaat kan worden gebruikt in combinatie met een vloerverkoeling of een vloerverwarming, denkt u hierbij wel aan het plaatsen in combinatie met een daarvoor geschikte ondervloer.

Eenvoudig zelf leggen

De laminaat vloeren van Quick Step zijn voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Hiermee wordt het leggen van deze Grey-Wash vloer kinderspel. Bovendien sluit dit Uniclic systeem de vloer zo goed af dat vuil en vocht de laminaat vloer niet kunnen aantasten.

Kies voor onze legservice

Voor het leggen van de vloer kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Mocht u besluiten de vloer zelf te gaan leggen hebben wij ter ondersteuning een aantal instructies opgesteld voor het >leggen van laminaat.

Geschikt voor commercieel gebruik

De QuickStep Serie 800 Classic CLM 1405 valt onder laminaat klasse 32, waardoor het deze vloer ook commercieel kan worden gebruikt. Dit is èèn van de vele redenen waardoor er 25 jaar garantie op deze laminaat vloeren kan worden gegeven.

Binnenvloer vragen?

Heeft u vragen over dit Quick Step laminaat of andere vloerdelen? Of heeft u hulp nodig bij het berekenen van de benodigde materialen? Neem gerust contact met ons op, onze vloerspecialisten denken graag met u mee!