Quick Step Laminaat Classic Ruwe Eik CLM5788

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL1001-VE   |   Geschikt voor vloerverwarming   |   Gratis thuisbezorgd

Adviesprijs
€ 22,95 € 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Ruwe Eik CLM5788

  • 25 jaar garantie
  • Scratch Guard toplaag
  • Voelbare houtstructuur

Quick Step Laminaat Classic Ruwe Eik CLM5788

Laminaat Victoria Eik

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Ruwe Eik met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een nieuwe serie laminaat planken met een natuurlijke hout uitstraling. Deze vloeren zijn voorzien van een licht voelbare houtstructuur. De Classic CLM5788 serie Ruwe Eik is niet voorzien van een V-groef.

Eenvoudig doe-het-zelf laminaat

De planken worden bevestigd met het speciale Uniclic Multifit systeem. Hiermee is het leggen van de laminaat vloer eenvoudig gemaakt dankzij de verschillende mogelijkheden waarmee de planken kunnen worden bevestigd. Bovendien verzegelt dit systeem de Quick-Step vloer, zodat er geen vocht of vuil tussen de planken kan komen. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice.

Maarliefst 25 jaar garantie

De toplaag van Classic CLM 3185 serie Victoria Eik is mat afgewerkt met een Quick Step Hydroseal laag. Hierdoor is dit laminaat tot wel 24 uur waterbestendig tegen kleine plasvormingen! Het laminaat van Quick Step heeft de gebruikersklasse 32, waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. Deze hoge gebruikersklasse maakt het samen met de anti-kras toplaag mogelijk om een garantie van maar liefst 25 jaar te geven op deze laminaat vloeren.

Kies de juiste ondervloer!

De Quick Step vloerdelen kunnen worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming of -verkoeling. Voor maximale resultaten adviseren wij om de vloer te leggen met de meest geschikte ondervloer. Twijfelt u of u de juiste ondervloer heeft of over het berekenen van het benodigde materiaal? Neem gerust contact met ons op. We denken en rekenen bij Gadero graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
QuickStep-Classic-Laminaat-Ruwe-Eik-CLM5788-Top-2 Quick Step Laminaat Classic Ruwe Eik CLM5788 Emissiewaarde A+   |   Geschikt voor vloerverwarming   |   Gratis thuisbezorgd Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW