Quick Step Laminaat Classic Windsor Eik 120 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1001-WEI   |   Natuurlijke eiken-hout look   |   25 jaar garantie

Adviesprijs
€ 19,95 € 18,40 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Windsor Eik 120 x 19 x 0.8 cm vloer

  • 100% waterdichte bovenlaag
  • Commercieel en particulier toepasbaar
  • Eenvoudig te reinigen
  • Erg krasbestendig

Quick Step Laminaat Classic Windsor Eik 120 x 19 x 0.8 cm vloer

De Classic 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Windsor Eik met de afmeting 120 x 19 x 0,8 is een laminaat vloer in een natuurlijke eiken hout kleur. Deze laminaat planken zijn voorzien van een sfeervolle voelbare houtstructuur. De toplaag is mat afgewerkt en voorzien van de Quick-Step Scratch Guard laag. Met deze laag is het laminaat tot wel 10 X krasbestendiger. Daarnaast zijn deze laminaat vloerdelen uitermate waterdicht. Dankzij de waterafstotende toplaag hoeft u zich niet meer druk te maken over vlekken, vuil of waterschade. Met een vochtige doekt maakt u het in een handomdraai weer schoon. Deze Classic laminaat vloer heeft geen V-groef. 

U bevestigd de laminaat vloerdelen met het door QuickStep gepatenteerde Uniclic systeem. Met dit systeem wordt het leggen van de vloer zeer eenvoudig gemaakt door middel van de 3 verschillende "klik-mogelijkheden". Ook verzegeld het Uniclic systeem het vloeroppervlak waardoor het niet mogelijk is voor vuil, vocht of bacteriën de vloer te betreden. Zo houdt u deze vloer eenvoudig schoon. Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming.

Wij bezorgen dit laminaat bovendien GRATIS bij u aan huis! De laminaat vloeren uit de Quick Step Classic CLM 3184 serie vallen onder de laminaat gebruikersklasse 32. Dit houdt in dat het geschikt is voor intensief particulier gebruik en ook commercieel kan worden toegepast. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice. We geven dan ook een garantie van 25 jaar op deze A-kwaliteit vloerdelen. Heeft u vragen over 1 van onze vloerdelen? Zoek gerust contact met ons! Onze vloerspecialisten denken graag met u mee. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Classic CLM 3184 Windsor Eik 120 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Classic Windsor Eik 120 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Natuurlijke eiken-hout look   |   25 jaar garantie Op voorraad
€ 18,40 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u