Quick Step Laminaat Classic Mistige Grijze Eik CLM5795

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL1001-WEI   |   Hydroseal toplaag   |   25 jaar garantie

Adviesprijs
€ 22,95 € 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Mistige Grijze Eik CLM5795

  • 100% waterdichte bovenlaag
  • Commercieel en particulier toepasbaar
  • Eenvoudig te reinigen
  • Erg krasbestendig

Quick Step Laminaat Classic Mistige Grijze Eik CLM5795

Eiken houten vloer

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Mistige Grijze Eik met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een laminaat vloer in een grijze eiken hout kleur. De laminaat planken zijn voorzien van een sfeervolle voelbare houtstructuur en hebben geen V-groef. 

Kras- en waterbestendig laminaat

De toplaag is mat afgewerkt en voorzien van de QuickStep Hydroseal laag. Met deze laag is het laminaat tot wel 24 uur waterbestendig tegen kleine plasvorming. Hierdoor zijn deze laminaat vloerdelen uitermate waterdicht.

Laminaat geschikt voor intensief gebruik

De laminaat vloeren uit de Quick Step Classic CLM5795 serie vallen onder de laminaat gebruikersklasse 32. Dit houdt in dat het geschikt is voor intensief particulier gebruik en ook commercieel kan worden toegepast. We geven dan ook een garantie van 25 jaar op deze A-kwaliteit vloerdelen. Wij bezorgen Quick Step laminaat bovendien GRATIS bij u aan huis!

Uniclic van Quick Step

U bevestigt de laminaat vloerdelen met het door Quick Step gepatenteerde Uniclic systeem. Met dit systeem wordt het leggen van de vloer zeer eenvoudig gemaakt door middel van de 3 verschillende "klik-mogelijkheden". Ook verzegelt het Uniclic systeem het vloeroppervlak waardoor het niet mogelijk is voor vuil, vocht of bacteriën de vloer te betreden. Zo houdt u deze vloer eenvoudig schoon. 

Leggen van laminaat

Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is Quick Step laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice.

Vragen betreft vloerdelen?

Heeft u vragen over een van onze vloerdelen? Zoek gerust contact met ons! Onze vloerspecialisten denken graag met u mee. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
QuickStep Classic Laminaat Mistige Grijze Eik CLM5795 Top 2 Quick Step Laminaat Classic Mistige Grijze Eik CLM5795 Emissiewaarde A+   |   Hydroseal toplaag   |   25 jaar garantie Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW