Quick Step Laminaat Classic Zanderige Greige Eik CLM5791

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL1001-WE   |   Gratis thuisbezorgd   |   Verzegeld vloeroppervlak

Adviesprijs
€ 22,95 € 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Zanderige Greige Eik CLM5791

  • Mat afgewerkt
  • Gemakkelijk zelfstandig te leggen
  • Eenvoudig te reinigen
  • Waterbestendig (tot 24 uur)

Quick Step Laminaat Classic Zanderige Greige Eik CLM5791

Witte Es laminaat

De Classic 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Zanderige Greige Eik met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een lichte laminaat plank die voorzien is van een elegante houtstructuur. De toplaag is mat afgewerkt met een Hydroseal laag waardoor deze plank tot wel 24 uur waterbestendig is tegen kleine plasvorming. Dit Quick Step laminaat heeft geen V-groef. We bezorgen deze laminaat vloeren GRATIS bij u aan huis!

Langdurig gebruik

De QuickStep laminaat planken zijn, bij een juiste verwerking, voorzien van een garantie van 25 jaar. Deze vloeren hebben dan ook een laminaat gebruikersklasse van 32. Dit betekent dat deze greige laminaatvloeren ook geschikt zijn voor commercieel gebruik.

Gemakkelijk te onderhouden

Naast eenvoudig bevestigen, zorgt het bevestingssysteem Uniclic tevens voor een verzegelde vloer waar geen vuil of vocht tussen kan komen. Bovendien is deze white wash vloer van QuickStep zo eenvoudig schoon te houden met de standaard schoonmaakmiddelen. 

Laminaat geschikt voor vloerverwarming

Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Het laminaat uit de Quick Step serie 800 Classic CLM5791 kan bijvoorbeeld worden gebruikt met een vloerverwarming. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice.

Leginstructies

Al het Quick Step laminaat is voorzien van het Uniclic systeem. Dit systeem is door het merk zelf ontworpen en zorgt voor een eenvoudige bevestiging van de vloer. Het bevestigen is namelijk mogelijk op 3 verschillende manieren. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze Quick-Step vloerdelen of het berekenen van het benodigde materiaal? Zoek dan contact met ons, bij Gadero denken we graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
QuickStep-Classic-Laminaat-Zanderige-Greige-Eik-CLM5791-Top Quick Step Laminaat Classic Zanderige Greige Eik CLM5791 Emissiewaarde A+   |   Gratis thuisbezorgd   |   Verzegeld vloeroppervlak Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW