Quick Step Laminaat Eligna Eik Lichtgrijs Natuurvernist 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-ELN   |   Voelbare houtstructuur   |   Ook commercieel toepasbaar

Adviesprijs
€ 28,95 € 27,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Eik Lichtgrijs Natuurvernist 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Laminaat klasse 32
  • Waterbestendig
  • Gratis thuisbezorgd

Quick Step Laminaat Eligna Eik Lichtgrijs Natuurvernist 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Eik Lichtgrijs Natuurvernist laminaat

De Eligna serie laminaat serie van Quick Step in de kleur Eik Lichtgrijs Natuurvernist met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm is een vloer met een White Wash printlaag. Deze printlaag is gelijk aan de voelbare houtstructuur in de toplaag. Zo creëert deze laminaat vloer de sfeer van een echte White Wash houten parket vloer. Deze fraaie Quick Step vloerdelen zijn voorzien van een kleine V-groef waardoor de omtrek van deze planken duidelijker zichtbaar wordt.

Verzekerd van kwaliteit

Door gebruik te maken van een Scratch Guard laag zijn deze laminaat planken tot wel tien keer krasbestendiger dan het gemiddelde laminaat. We kunnen dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar geven op dit QuickStep Eligna EL 1304 Eik Lichtgrijs Natuurvernist laminaat. 

Geschikt voor badkamers

De Eligna serie is afgewerkt met de speciale Hydroseal. Dit betekent dat deze vloeren zeer waterbestendig zijn geproduceerd en zelfs in de badkamer kunnen worden gelegd. Ook zijn deze smalle laminaat planken makkelijk te reinigen door het verzegelde vloeroppervlak. 

Commercieel ook toepasbaar

Dit Eligna Quick-Step laminaat heeft de laminaat gebruiksklasse 32 waardoor het toepasbaar is in elke ruimte binnenshuis. Deze laminaat plank is ook commercieel toepasbaar en kan worden gelegd op een vloerverwarming. Selecteer een ondervloer en plinten uit de onderstaande bijbehorende producten.

Hoe gaat u leggen?

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice.

Vraag ons gerust!

Heeft u vragen over dit laminaat of over het berekenen van het materiaal? Zoek gerust contact met een van onze medewerkers. We denken en rekenen bij Gadero graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Elgina EL 1304 Eik lichtgrijs Natuurvernist 138 x 15,6 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Eligna Eik Lichtgrijs Natuurvernist 138 x 15,6 x 0,8 EUTR   |   Voelbare houtstructuur   |   Ook commercieel toepasbaar Op voorraad
€ 27,75 Per m2 incl. BTW