Quick Step Laminaat Eligna Eik Natuurvernist 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-EN   |   Gratis thuisbezorgd   |   Voelbare houtstructuur

€ 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Eik Natuurvernist 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • 25 jaar garantie
  • Erg Waterafstotend
  • Uniclic bevestigingssysteem
  • Zeer krasbestendig

Quick Step Laminaat Eligna Eik Natuurvernist 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

De Eligna 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Eik Natuurvernist met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 is een fraai laminaat met een natuurlijk hout design. Dit laminaat heeft een voelbare houtstructuur die gelijk is aan het design van de printlaag. Doordat er gebruik is gemaakt van een Anti-kras laag is dit Quick-Step laminaat veel krasbestendiger dan het gemiddelde laminaat. Dit zorgt ervoor dat deze prachtige laminaat vloer een garantie van maar liefst 25 jaar heeft. Tevens is de Eligna serie afgewerkt met de Hydroseal coating. Dit zorgt ervoor dat deze laminaat vloeren tot en met de voeg waterbestendig zijn afgewerkt. Dit maakt deze vloeren ook toe te passen in de badkamer.

De toplaag van deze Quick Step laminaat vloeren is licht glanzend afgewerkt. Dankzij het klik-systeem Uniclic heeft deze laminaat vloer een verzegeld vloer oppervlak. Dit betekent dat er geen vuil en vocht tussen de planken kan komen. Daarnaast zorgt dit Quickstep bevestigingsysteem voor een laminaat vloer die eenvoudig te leggen is. U kunt de planken bevestigen op maar liefst 3 verschillende manieren. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.

De Quick Step Eligna EL 896 is voorzien van laminaat gebruiksklasse 32. Dit betekent dat deze laminaat planken in elke ruimte binnenshuis kunnen worden toegepast. Deze smalle laminaat vloerdelen zijn niet voorzien van een V-groef. De vloer kan wel worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. Heeft u vragen over dit Quick-Step laminaat? Zoek gerust contact met 1 van onze medewerkers. We bezorgen deze vloerdelen GRATIS bij u aan de voordeur!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Elgina EL 896 Eik Natuurvernist 138 x 15,6 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Eligna Eik Natuurvernist 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   Gratis thuisbezorgd   |   Voelbare houtstructuur Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u