Quick Step Laminaat Eligna Engelse Eik Beige 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-EWG   |   25 jaar garantie   |   Anti-kras toplaag

Adviesprijs
€ 28,95 € 27,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Engelse Eik Beige 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Geavanceerd bevestigingssysteem
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Waterbestendig afgewerkt

Quick Step Laminaat Eligna Engelse Eik Beige 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Engelse Eik Beige laminaat

De Eligna laminaat serie van Quick-Step in de kleur Engelse Eik Beige met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm is een sfeervolle vloer. Met de warme natuurlijke houtstructuur in de toplaag is deze laminaat vloer moeilijk te onderscheiden van een echte parket vloer. De voelbare houtstructuur in de toplaag versterkt dit echte houtgevoel. Daarnaast is deze smalle Quickstep laminaat plank niet voorzien van een V-groef waardoor de vloer eenvoudig te onderhouden is. 

Krasbestendiger dankzij Scratch Guard

Vervolgens is dit Quick Step laminaat afgewerkt met een Scratch Guard toplaag waardoor deze planken tot wel 10 X krasbestendiger zijn. Dankzij de Hydroseal afwerking is de Eligna serie ook toepasbaar in uw badkamer.

Makkelijk leggen

De vloeren van Quick Step zijn eenvoudig te leggen dankzij de Uniclic bevestiging. Deze Eligna planken zijn op drie verschillende manieren te bevestigen en verzegelen elkaar zodat er geen vuil en vocht tussen de planken kan komen. Deze Engelse Eik Beige laminaat vloer kan ook op een vloerverwarming worden toegepast.

25 jaar fabrieksgarantie

Het EL 3574 Elgina laminaat van het A-merk QuickStep is voorzien van gebruiksklasse 32 waardoor commercieel kan worden toegepast. Bovendien kunnen wij hierdoor een garantie geven van 25 jaar op deze duurzame laminaat vloeren.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen over het laminaat? Zoek gerust contact met ons! We leveren alle vloerdelen GRATIS bij u aan huis. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat EL 3574 Engelse Eik Beige 138 x 15.6 x 0.8 cm Product Quick Step Laminaat Eligna Engelse Eik Beige 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   25 jaar garantie   |   Anti-kras toplaag Op voorraad
€ 27,75 Per m2 incl. BTW