Quick Step Laminaat Eligna Engelse Eik Lichtgrijs 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-EP   |   Ook te leggen in badkamer dankzij Hydroseal   |   25 jaar garantie

Adviesprijs
€ 28,95 € 27,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Engelse Eik Lichtgrijs 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Krasbestendig
  • Unicilc bevestigingssysteem
  • Gemakkelijk te reinigen

Quick Step Laminaat Eligna Engelse Eik Lichtgrijs 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Engelse Eik Lichgrijs laminaat

De Eligna 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur EL 3573 Eligna Engelse Eik Lichtgrijs met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm is een smalle laminaatplanken vloer. Deze speciale Quick Step " designers choice " heeft een fraaie sfeervolle houtstructuur, die ook voelbaar is in de toplaag. Deze eiken hout laminaat vloer is niet voorzien van een V-groef.

Bestendig tegen krassen en vocht

De Quick-Step vloeren zijn voorzien van een Scratch Guard toplaag waardoor dit laminaat tot wel tien keer krasbestendiger is. Daarnaast zijn deze grijze laminaat planken ook geschikt om in uw badkamer te leggen. Deze laminaat vloer is namelijk zeer waterbestendig geproduceerd.

Makkelijk leggen dankzij Uniclic

Door gebruik te maken van het QuickStep Uniclic bevestigingsysteem wordt het leggen van dit laminaat kinderspel. U kunt deze Eligna laminaat planken op drie verschillende manieren bevestigen en de laminaat vloer verzegelt zichzelf. Dit maakt het onmogelijk voor vocht en vuil om de vloer te betreden.

25 jaar garantie

De Eligna 800 EL 3573 serie van het A-merk Quick Step heeft de gebruiksklasse 32, waardoor het ook commercieel kan worden gebruikt. We geven dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar op deze vloerdelen.

Toepasbaar met vloerverwarming

Deze Quick Step laminaat vloeren kunnen worden toegepast in combinatie met een vloerverwarming. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over deze laminaat vloeren of over het berekenen van het benodigde materiaal? Neem gerust contact met ons op. We bezorgen deze laminaat vloeren bovendien GRATIS bij u thuis!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3573 Eik Engelse Eik Lichtgrijs Product Quick Step Laminaat Eligna Engelse Eik Lichtgrijs 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   Ook te leggen in badkamer dankzij Hydroseal   |   25 jaar garantie Op voorraad
€ 27,75 Per m2 incl. BTW