Quick Step Laminaat Eligna Metallic Eik Goud 138 x 15.6 x 0.8 cm

EUTR

Productnummer: FL1003-ENH   |   Warm houtdesign   |   Eenvoudig leggen met Uniclic

€ 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Metallic Eik Goud 138 x 15.6 x 0.8 cm

  • Gebruikersklasse 32
  • Eenvoudig te reinigen
  • V-groef
  • Waterbestendig dankzij de HydroSeal coating

Quick Step Laminaat Eligna Metallic Eik Goud 138 x 15.6 x 0.8 cm

De Eligna 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Metallic Eik Goud met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 is een vloer van A-kwaliteit. De Uniclic verbinding van Quick Step maakt het leggen van deze vloer uiterst eenvoudig. U kunt de vloer op maar liefst 3 verschillende mogelijkheden bevestigen. Daarnaast is het vloeroppervlak dankzij deze verbinding na het leggen verzegeld. Zo is het niet mogelijk voor bijvoorbeeld bacteriën de vloer te betreden. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten om de vloer door een specialist te laten leggen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze legservice.

De Eligna serie is voorzien van de anti kras laag Scratch Guard waardoor dit Quick-Step Eligna laminaat veel duurzamer is als bijvoorbeeld het bouwmarkt laminaat. We geven dan ook een garantie van 25 jaar op dit laminaat uit de gebruiksklasse 32. Deze Quick step laminaat planken kunnen overigens ook op een vloerverwarming worden geplaatst. De vloerdelen zijn niet voorzien van een V-groef waardoor ook hier geen vuil achterblijft. Zeer eenvoudig schoon te houden! Tevens is de Eligna afgewerkt met de Hydroseal coating. Dit maakt de vloer zeer waterbestendig en toe te passen in uw badkamer of keuken.

De toplaag van dit Quickstep Eligna EL 3466 Metallic Eik Goud laminaat is voorzien van een prachtige sfeervolle printlaag met gouden houtnerven. Deze printlaag is bovendien voelbaar in de plank waardoor deze laminaat stroken moeilijk van een echte houten plank zijn te onderscheiden. De toplaag is mat afgewerkt. We bezorgen deze laminaat vloer van Quick Step GRATIS bij u aan huis! Heeft u vragen over deze Eligna vloer of een ander Quick Step laminaat vloer? Neem gerust contact met ons op! Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3466 Metallic Eik Goud Product Quick Step Laminaat Eligna Metallic Eik Goud 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   Warm houtdesign   |   Eenvoudig leggen met Uniclic Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u