Quick Step Laminaat Eligna Metallic Eik Goud 138 x 15.6 x 0.8 cm

EUTR

Productnummer: FL1003-ENH   |   Warm houtdesign   |   Eenvoudig leggen met Uniclic

Adviesprijs
€ 28,95 € 27,85 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Metallic Eik Goud 138 x 15.6 x 0.8 cm

  • Gebruikersklasse 32
  • Eenvoudig te reinigen
  • V-groef
  • Waterbestendig dankzij de HydroSeal coating

Quick Step Laminaat Eligna Metallic Eik Goud 138 x 15.6 x 0.8 cm

Metallic Eik Goud laminaat

De Eligna 800 laminaat serie van Quick Step in de kleur Metallic Eik Goud met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm is een vloer van A-kwaliteit. De toplaag van dit laminaat is voorzien van een prachtige sfeervolle printlaag met gouden houtnerven. Deze printlaag is bovendien voelbaar in de plank, waardoor deze laminaat stroken moeilijk van een echte houten plank te onderscheiden zijn. De toplaag is mat afgewerkt.

Anti-kras laag

De Eligna serie is voorzien van de anti-kras laag Scratch Guard, waardoor dit QuickStep Eligna laminaat veel duurzamer is dan bijvoorbeeld het bouwmarkt laminaat. We geven dan ook een garantie van 25 jaar op dit laminaat uit de gebruiksklasse 32. Deze QuickStep laminaat planken kunnen overigens ook op een vloerverwarming worden geplaatst.

Weinig onderhoud

De vloerdelen zijn niet voorzien van een V-groef, waardoor ook hier geen vuil achterblijft. Zeer eenvoudig schoon te houden! Tevens is de Eligna afgewerkt met de Hydroseal coating. Dit maakt de vloer zeer waterbestendig en toe te passen in uw badkamer of keuken.

Makkelijk leggen op drie manieren

De Uniclic verbinding van Quick Step maakt het leggen van deze vloer uiterst eenvoudig. U kunt de vloer op maar liefst drie verschillende mogelijkheden bevestigen. Daarnaast is het vloeroppervlak dankzij deze verbinding na het leggen verzegeld. Zo is het niet mogelijk voor bijvoorbeeld bacteriën de vloer te betreden.

Tips voor het leggen

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten om de vloer door een specialist te laten leggen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze legservice.

Heeft u vragen?

We bezorgen deze laminaat vloer van Quick Step GRATIS bij u aan huis! Heeft u vragen over deze Eligna vloer of een andere Quick Step laminaat vloer? Neem gerust contact met ons op! Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3466 Metallic Eik Goud Product Quick Step Laminaat Eligna Metallic Eik Goud 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   Warm houtdesign   |   Eenvoudig leggen met Uniclic Op voorraad
€ 27,85 Per m2 incl. BTW