Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Bruin 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-OEMG   |   25 jaar garantie   |   Verzegeld vloeroppervlak

Adviesprijs
€ 28,95 € 27,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Bruin 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Verzegeld waterbestendig vloeroppervlak dankzij Hydroseal
  • Onderhoudsarme vloerdelen
  • Commercieel en particulier toepasbaar
  • Eenvoudig te reinigen

Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Bruin 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Newcastle Eik Bruin laminaat

De Eligna laminaat serie van Quick-Step in de kleur Newcastle Eik Bruin met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm is een fraaie laminaat vloer met een warme uitstraling. Daarnaast is de toplaag voorzien van fraaie voelbare houtstructuur. Deze laag is vervolgens weerszijde afgewerkt, waardoor deze vloerdelen een lichte glans hebben. De Quickstep Newcastle Eik Bruin laminaat vloer is niet voorzien van een V-groef. Dit zorgt voor een laminaat dat eenvoudig schoon te maken is. 

Kras- en waterbestendig

De toplaag heeft een anti-kras laag, hierdoor is deze Eligna laminaat plank van Quick Step veel krasbestendiger. De vloer is zelfs dermate waterbestendig dat deze ook gelegd kan worden in uw badkamer!

Vloer van A-kwaliteit

Dit laminaat kan ook worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. De Eligna EL 3582 Newcastle Eik Bruin vloeren van Quick Step hebben gebruiksklasse 32 en kunnen dus ook commercieel worden toegepast. We geven dan ook 25 jaar garantie op deze vloerdelen en bezorgen al het laminaat GRATIS bij u thuis.

Eenvoudig te bevestigen

De laminaat plank is voorzien van een handige klikverbinding waarmee u de planken eenvoudig bevestigd. Deze klikverbinding zorgt bovendien voor een verzegeld vloeroppervlak. Hierdoor is het niet mogelijk voor vuil, vocht en bacteriën om deze Eligna laminaat vloer te betreden.

Professioneel laten leggen?

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen over dit of ander laminaat? Neem gerust contact met ons op. Onze vloerspecialisten denken graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3852 Newcastle Eik Bruin Product Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Bruin 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   25 jaar garantie   |   Verzegeld vloeroppervlak Op voorraad
€ 27,75 Per m2 incl. BTW