Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Donker 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Productnummer: FL1003-NEDO Black Wash printlaag   |   Waterbestendige toplaag

€ 27,85 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Donker 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Donkere houtstructuur
  • 25 jaar garantie
  • Krasbestendige toplaag
  • Eenvoudig te reinigen

Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Donker 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Newcastle Eik Donker laminaat

De Eligna laminaat serie van Quick-Step in de kleur Newcastle Eik Donker met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm bestaat uit prachtige Black Wash houtstructuren. Door een geborsteld effect toe te voegen aan deze printlaag ontstaat er een prachtig houtmotief wat moeilijk van een echte geborstelde parket vloer te onderscheiden is. Door gebruik te maken van een voelbare houtstructuur wordt dit effect nogmaals versterkt.

Toepasbaar voor badkamer

De Eligna planken zijn waterbestendig afgewerkt met de speciale Hydroseal Coating. Dit maakt een houten design vloer een welkome vriend in uw badkamer. De toplaag van deze Quickstep laminaat vloer is verduurzaamd door een anti-kras laag toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat dit laminaat tot wel 10 X langer mee gaat dan het gemiddelde laminaat.

Tevens geschikt voor bedrijfspanden

Deze laminaat vloer valt dan ook onder gebruiksklasse 32, wat het toepasbaar maakt in elke kamer in huis. Daarnaast zijn de Quick Step laminaat vloerdelen met deze gebruiksklasse ook toe te passen bij projecten. Deze planken zijn dan ook voorzien van een garantie van 25 jaar! We bezorgen deze Quick Step Eligna EL 3581 Newcastle Eik Donker planken bovendien GRATIS bij u aan de voordeur! 

Leggen is kinderspel

Door gebruik te maken van het geavanceerde Uniclic systeem wordt het leggen van een Quick Step vloer kinderspel voor iedere doe-het-zelf'er. U bevestigt deze laminaat strook op maar liefst 3 verschillende manieren. Bovendien verzegelt deze verbinding het vloeroppervlak waardoor vocht en vuil de vloer niet kunnen betreden. Zo is deze vloer eenvoudig schoon te maken. 

Liever professioneel laten leggen?

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3581 Newcastle Eik Donker Product Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Donker 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer Black Wash printlaag   |   Waterbestendige toplaag Op voorraad
€ 27,85 Per m2 incl. BTW