Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Grijs 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-WGD   |   White Wash printlaag   |   Waterbestendige toplaag

Adviesprijs
€ 28,95 € 27,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Grijs 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Geborstelde houtstructuur
  • 25 jaar garantie
  • Krasbestendige toplaag

Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Grijs 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Newcastle Eik Grijs

De Eligna 800 laminaat serie van Quick-Step in de kleur Newcastle Eik Grijs met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm bestaat uit prachtige White Wash houtstructuren. Door een geborsteld effect toe te voegen aan deze printlaag ontstaat er een prachtig houtmotief, wat moeilijk van een echte geborstelde parket vloer te onderscheiden is. Door gebruik te maken van een voelbare houtstructuur wordt dit effect nogmaals versterkt. Daarnaast zijn de Eligna planken waterbestendig afgewerkt en daarmee ook toe te passen in uw badkamer.

Krasbestendig tot de groef aan toe

De toplaag van deze Quick Step laminaat vloer is verduurzaamd door een anti-kras laag toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat dit laminaat tot wel 10 X langer mee gaat dan het gemiddelde laminaat. Deze laminaat vloer valt dan ook onder gebruiksklasse 32, wat het toepasbaar maakt in elke kamer in huis. Daarnaast zijn de Quick Step laminaat vloerdelen met deze gebruiksklasse ook toe te passen bij commerciële projecten.

Vrij van vuil en bacteriën

Door gebruik te maken van het gepatenteerde Uniclic systeem wordt het leggen van een Quickstep vloer kinderspel. U kunt deze laminaat strook op maar liefst 3 verschillende manieren bevestigen. Bovendien verzegelt deze verbinding het vloeroppervlak waardoor vocht en vuil de vloer niet kunnen betreden. Zo is deze vloer eenvoudig schoon te maken. We bezorgen deze Quick-Step Eligna EL 3580 Newcastle Eik Grijs planken bovendien GRATIS bij u aan de voordeur! 

Voorzien van 25 jaar garantie

Deze planken zijn dan ook voorzien van een garantie van 25 jaar! Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3580 Newcastle Eik Grijs Product Quick Step Laminaat Eligna Newcastle Eik Grijs 138 x 15,6 x 0,8 EUTR   |   White Wash printlaag   |   Waterbestendige toplaag Op voorraad
€ 27,75 Per m2 incl. BTW