Quick Step Laminaat Eligna Notelaar Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-NG   |   Duurzame krasbestendige toplaag   |   Warm geolied design

Adviesprijs
€ 28,95 € 27,85 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Notelaar Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Voelbare houtstructuur
  • Verzegeld vloeroppervlak
  • Onderhoudsarm
  • Waterafstotend

Quick Step Laminaat Eligna Notelaar Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Notelaar Geolied laminaat

De Eligna 800 laminaat serie van Quick-Step in de kleur Notelaar Geolied met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm is een prachtige donkere laminaat plank. De laminaat vloer heeft een houtstructuur die niet te onderscheiden is van Geolied Noten hout. Deze structuur is bovendien ook nog eens voelbaar in de toplaag. Dit alles zorgt voor een laminaat met de uitstraling van een echte houten parket vloer. Dit laminaat is niet voorzien van een V-groef en dus eenvoudig te reinigen. Er blijft immers geen vuil achter in de groeven.

Beschermd tegen krassen

Ook de Eligna laminaat vloeren van Quickstep hebben de eigen ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze toplaag zorgt voor een uiterst duurzaam en krasbestendig laminaat. Dit laminaat valt dan ook onder gebruiksklasse 32 en kan dus in iedere ruimte worden toegepast.

Waterbestendige laag

Daarnaast is deze vloer uiterst waterbestendig afgewerkt dankzij de Hydroseal. Deze behandeling zorgt ervoor dat de vloer ook in uw badkamer gelegd kan worden.

Makkelijk schoon te houden

Het Eligna Noten laminaat is voorzien van het Uniclic bevestigingssysteem, dit maakt het leggen van deze vloer zeer makkelijk. U heeft keuze uit maar liefst drie verschillende klikmogelijkheden. Bovendien zorgt dit Quick Step bevestigingssysteem voor een verzegeld vloeroppervlak. Hierdoor kunnen vuil en vocht de vloer niet betreden. De vloer kan worden gelegd op een vloerverkoeling of vloerverwarming.

Gratis geleverd

Dit Quick Step EL 1043 laminaat kopen? We bezorgen dit Quick Step laminaat GRATIS bij u thuis. Ook geven een garantie van 25 jaar op deze laminaat vloeren!

Instructies voor het leggen

Lees hier instructies voor het leggen van dit QuickStep laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. Heeft u vragen over dit Eligna laminaat? Zoek dan gerust contact met een van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step EL 1043 Laminaat 800 Elgina Notelaar Geolied 138 x 15,6 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Eligna Notelaar Geolied 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   Duurzame krasbestendige toplaag   |   Warm geolied design Op voorraad
€ 27,85 Per m2 incl. BTW