Quick Step Laminaat Eligna Notelaar Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-NG   |   Duurzame krasbestendige toplaag   |   Warm geolied design

€ 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Notelaar Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Voelbare houtstructuur
  • Verzegeld vloeroppervlak
  • Onderhoudsarm
  • Waterafstotend

Quick Step Laminaat Eligna Notelaar Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

De Eligna 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Notelaar Geolied met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 is een prachtige donkere laminaat plank. De laminaat vloer heeft een houtstructuur die niet te onderscheiden is van Geolied Noten hout. Deze structuur is bovendien ook nog eens voelbaar in de toplaag. Dit alles zorgt voor een laminaat met de uitstraling van een echte houten parket vloer. We bezorgen dit Quickstep laminaat GRATIS bij u thuis. Daarnaast is deze vloer uiterst waterbestendig afgewerkt dankzij de Hydroseal. Deze behandeling zorgt ervoor dat de vloer ook in uw badkamer gelegd kan worden.

Doordat dit Eligna Noten laminaat is voorzien van het Uniclic bevestiging systeem is het leggen van deze vloer zeer makkelijk. U heeft keuze uit maar liefst 3 verschillende klik mogelijkheden. Bovendien zorgt dit Quick Step bevestigingsysteem voor een verzegeld vloeroppervlak. Hierdoor kunnen vuil en vocht de vloer niet betreden. De vloer kan worden gelegd op een vloerverkoeling of vloerverwarming. Lees hier instructies voor het leggen van dit QuickStep laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.

Ook de Eligna laminaat vloeren van Quick-Step hebben de eigen ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze toplaag zorgt voor een uiterst duurzame en krasbestendig laminaat. Dit laminaat valt dan ook onder gebruiksklasse 32 en kan dus in iedere ruimte worden toegepast. Dit Quick Step EL 1043 laminaat kopen? We geven een garantie van 25 jaar op deze laminaat vloeren! Dit laminaat is niet voorzien van een V-groef en dus eenvoudig te reinigen. Er blijft immers geen vuil achter in de voegen. Heeft u vragen over dit Eligna laminaat? Zoek dan gerust contact met 1 van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step EL 1043 Laminaat 800 Elgina Notelaar Geolied 138 x 15,6 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Eligna Notelaar Geolied 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   Duurzame krasbestendige toplaag   |   Warm geolied design Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u