Quick Step Laminaat Eligna Oude Eik Mat Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-OEMG   |   Smalle plank   |   Scratch guard toplaag

€ 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Oude Eik Mat Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Mat afgewerkt
  • Voelbare houtstructuur
  • Onderhoudsarm
  • Zeer waterafstotend

Quick Step Laminaat Eligna Oude Eik Mat Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

De Eligna serie laminaat van Quick-Step in de kleur Oude Eik mat geolied met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 is een natuurlijk eiken hout laminaat. Deze plank is niet voorzien van een V-groef. De laminaat vloer is voorzien van een Scratch Guard toplaag. Dit betekent dat dit Quick Step Eligna laminaat tot wel 10 X langer mee gaat als het "bouwmarkt" laminaat. Deze toplaag is vervolgens mat afgewerkt. De planken hebben geen V-groef waardoor ze eenvoudig zijn schoon te vegen. De Eligna vloer is dan ook zeer populair voor bedrijfsruimtes! Deze Eligna serie kan zelf in de badkamer worden geplaatst dankzij de Hydro seal afwerking van het laminaat. Dit maakt deze planken zeer waterbestendig.

Door gebruik te maken van het gepatenteerde Uniclic systeem van Quick-Step zijn deze laminaat vloerdelen eenvoudig te bevestigen. Bovendien verzegeld dit bevestigingsysteem het vloeroppervlak zodat er geen vocht en vuil tussen de planken kan komen. Dit zorgt voor een fraaie laminaat vloer die eenvoudig is schoon te houden. De QuickStep planken zijn voorzien van een sfeervolle houtstructuur die ook voelbaar is in de toplaag. Daarnaast kunnen deze vloerdelen ook worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming.

De Quick Step Eligna EL 312 laminaat vloeren zijn voorzien van gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat dit laminaat in elke ruimte kan worden geplaatst en zelfs commercieel kan worden toegepast. We geven dan ook een garantie op dit laminaat van maar liefst 25 jaar en bezorgen de vloer ook nog eens GRATIS bij u thuis! Heeft u vragen over dit Quick-Step laminaat of 1 van onze andere vloerdelen? Zoek gerust contact met 1 van onze vloeradviseurs. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Eligna EL 312 Oude Eik Mat Geolied 138 x 15,6 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Eligna Oude Eik Mat Geolied 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   Smalle plank   |   Scratch guard toplaag Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u