Quick Step Laminaat Eligna Oude Eik Mat Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Productnummer: FL1003-OEMG Smalle plank   |   Scratch guard toplaag

€ 27,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Oude Eik Mat Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Mat afgewerkt
  • Voelbare houtstructuur
  • Onderhoudsarm
  • Zeer waterafstotend

Quick Step Laminaat Eligna Oude Eik Mat Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Oude Eik laminaat

De Eligna laminaat serie van Quick-Step in de kleur Oude Eik mat geolied met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm is een natuurlijk eiken hout laminaat. De planken zijn voorzien van een sfeervolle houtstructuur die ook voelbaar is in de toplaag. Daarnaast is deze laag mat afgewerkt. Tevens hebben de planken geen V-groef waardoor ze eenvoudig zijn schoon te vegen.

Geschikt voor alle ruimtes

De laminaat vloer is voorzien van een Scratch Guard toplaag. Dit betekent dat dit Quick Step Eligna laminaat tot wel tien keer langer mee gaat dan het "bouwmarkt" laminaat. De Eligna vloer is dan ook zeer populair voor bedrijfsruimtes! Deze Eligna serie kan zelf in de badkamer worden geplaatst dankzij de Hydro seal afwerking van het laminaat. Dit maakt deze planken zeer waterbestendig.

Eenvoudig schoon te houden

Door gebruik te maken van het gepatenteerde Uniclic systeem van QuickStep zijn deze laminaat vloerdelen eenvoudig te bevestigen. Bovendien verzegeld dit bevestigingsysteem het vloeroppervlak zodat er geen vocht en vuil tussen de planken kunnen komen. Dit zorgt voor een fraaie laminaat vloer die eenvoudig schoon te houden is. Daarnaast kunnen deze vloerdelen ook worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming.

Kwalitatieve vloer

De Quick Step Eligna EL 312 laminaat vloeren zijn voorzien van gebruiksklasse 32. We geven dan ook een garantie op dit laminaat van maar liefst 25 jaar en bezorgen de vloer ook nog eens GRATIS bij u thuis!

Vragen over vloerdelen?

Heeft u vragen over dit Quick Step laminaat of een van onze andere vloerdelen? Zoek gerust contact met een van onze vloeradviseurs. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Eligna EL 312 Oude Eik Mat Geolied 138 x 15,6 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Eligna Oude Eik Mat Geolied 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer Smalle plank   |   Scratch guard toplaag Op voorraad
€ 27,75 Per m2 incl. BTW