Quick Step Laminaat Eligna Riva Eik Bruin 138 x 15.6 x 0.8 cm vloer

Productnummer: FL1003-BV Gebruiksklasse 32   |   Waterbestendig dankzij Hydroseal

€ 27,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Riva Eik Bruin 138 x 15.6 x 0.8 cm vloer

  • Particulier en commercieel toepasbaar
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • V-groef
  • Waterafstotend door Hydroseal coating

Quick Step Laminaat Eligna Riva Eik Bruin 138 x 15.6 x 0.8 cm vloer

Riva Eik Bruin laminaat

De Eligna serie laminaat van Quick-Step in de kleur Riva Eik Bruin met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm is een sfeervolle laminaat plank met de uitstraling van een zeer warm en sfeervol parket. Deze Eiken structuur die wordt afgebeeld op een printlaag is ook voelbaar in de toplaag. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige laminaat vloer met de uitstraling van parket.

Beschermd tegen vocht

De Eligna laminaat vloer is geproduceerd zonder een V-groef en afgewerkt met de Hydroseal coating. Dankzij deze coating is dit laminaat ook toe te passen in zeer vochtige ruimten als uw badkamer. We bezorgen alle Quick Step vloerdelen GRATIS bij u aan huis!

Krasbestendige laag

De toplaag van dit Quickstep laminaat is voorzien van een Scratch Guard toplaag. Dit maakt dit vloerdeel tot wel 10 X krasbestendiger dan het laminaat wat u bij de bouwmarkt kunt kopen. De Quickstep Eligna serie is dan ook voorzien van laminaat gebruiks klasse 32. Dit maakt deze laminaat vloer ook toepasbaar in de project sector. Wanneer u dit Riva Eik Bruin Eligna laminaat zou kopen ontvangt u een garantie van 25 jaar bij aankoop. 

Makkelijk leggen dankzij Uniclic

Quick Step maakt gebruik van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem, hierdoor wordt het leggen van deze Riva Eik Bruin laminaat vloeren heel eenvoudig. U kunt kiezen uit maar liefst drie aparte bevestingsmethoden. Bovendien bevestigt dit systeem de vloerplanken zo dat u een verzegeld vloeroppervlak overhoudt. Zo kunnen bacteriën de vloer niet betreden. Dit Quick Step EL 3579 laminaat kan worden gelegd op een vloerverwarming.

Professioneel laten leggen?

Gaat u dit laminaat zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3579 Riva Eik Bruin Product Quick Step Laminaat Eligna Riva Eik Bruin 138 x 15.6 x 0.8 cm vloer Gebruiksklasse 32   |   Waterbestendig dankzij Hydroseal Op voorraad
€ 27,75 Per m2 incl. BTW