Quick Step Laminaat Eligna Riva Eik Naturel 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-EHP   |   Smalle plank   |   Verzegeld waterbestendig vloeroppervlak

€ 22,00 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Riva Eik Naturel 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Verzegeld vloeroppervlak
  • Waterbestendig
  • Warme uitstraling
  • Commercieel en particulier toepasbaar

Quick Step Laminaat Eligna Riva Eik Naturel 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

De Eligna 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Eligna Riva Eik Naturel met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 is een warme eiken hout laminaat vloer. De vloer is voorzien van laminaat gebruiksklasse 32 waardoor het geschikt is voor iedere ruimte in huis. Daarnaast kan het ook commercieel worden toegepast. We geven dan ook een garantie van 25 jaar op deze Quick Step vloeren bij particulier gebruik. De vloerdelen worden bovendien Gratis Bezorgd! Dankzij de unieke Hydroseal behandeling zijn deze vloerdelen zelfs geschikt om in uw badkamer te leggen. 

De Quick-Step laminaat vloeren zijn voorzien van een Scratch Guard toplaag. Met deze toplaag is dit laminaat wel tien keer krasbestendiger dan het gemiddelde laminaat. Wij kunnen u dan ook een garantie van 25 jaar aanbieden op dit laminaat! De houtstructuur is voelbaar in de toplaag van deze planken. Doordat deze QuickStep vloerdelen onder gebruiksklasse 32 vallen zijn ze daarnaast toepasbaar in iedere ruimte. 

Met het handige Uniclic systeem is het leggen van dit laminaat zeer eenvoudig gemaakt. Bovendien verzegelt deze klikverbinding het laminaat zodat er geen vuil of vocht tussen de planken kunnen komen. Deze Quick-Step Eligna EL 3758 Riva Eik Naturel planken kunnen ook worden gelegd op een ondervloer met vloerverwarming. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Heeft u vragen over deze vloerdelen? Neem gerust contact op met 1 van onze vloer adviseurs. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3578 Riva Eik Naturel Product Quick Step Laminaat Eligna Riva Eik Naturel 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   Smalle plank   |   Verzegeld waterbestendig vloeroppervlak Op voorraad
€ 22,00 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u