Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Beige 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-VEN   |   Vloerverwarming geschikt   |   Laminaat gebruiksklasse 32

€ 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Beige 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Gemakkelijk te reinigen
  • 25 jaar garantie
  • Uniclic bevestigingssysteem
  • Zeer waterbestendig

Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Beige 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

De Eligna serie laminaat van Quick-Step in de kleur Venetiaanse Eik Beige met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 is prachtig laminaat met een mooi hout design. Deze natuurlijke houtstructuur is bovendien ook voelbaar in de toplaag van deze laminaat vloer. Daarnaast is de toplaag afgewerkt met een Scratch Guard laag. Dit houdt in dat het smalle Quick Step Eligna laminaat tot wel 10 X langer mee gaat dan het gemiddelde laminaat. We bezorgen deze vloerdelen GRATIS bij u thuis!

De Eligna laminaat vloeren van Quick-Step zijn allen voorzien van het Uniclic bevestigingsysteem. Hiermee wordt het leggen van deze laminaat vloer zeer eenvoudig. U heeft keuze uit 3 verschillende bevestigingsmogelijkheden. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Bovendien zorgt dit Uniclic systeem voor een verzegeld vloeroppervlak. Zo kunnen vuil en vocht het vloer oppervlak niet betreden. Dit Quick Step laminaat kan ook worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.

De Quickstep Eligna EL 3907 Venetiaanse Eik Beige valt onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat het laminaat zowel intensief particulier als normaal commercieel kan worden toegepast. We kunnen dan ook een garantie van 25 jaar geven op dit Quick Step laminaat. Daarnaast zijn de planken dankzij de unieke Hydroseal coating ook geschikt om te gebruiken in uw badkamer. De planken zijn niet voorzien van een V-groef waardoor ze makkelijker zijn in onderhoud. Een ideale laminaatvloer voor in een bedrijfspand. Heeft u vragen over dit laminaat? Zoek gerust contact met 1 van onze medewerkers!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3907 Venetiaanse Eik Beige Product Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Beige 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   Vloerverwarming geschikt   |   Laminaat gebruiksklasse 32 Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u