Quick Step Laminaat Eligna Ventiaanse Eik Grijs 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Productnummer: FL1003-VEGR Vloerverwarming geschikt   |   Laminaat gebruiksklasse 32

€ 27,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Ventiaanse Eik Grijs 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Gemakkelijk te reinigen
  • 25 jaar garantie
  • Uniclic bevestigingssysteem
  • Zeer waterafstotend

Quick Step Laminaat Eligna Ventiaanse Eik Grijs 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Venetiaanse Eik Grijs laminaat

De Eligna laminaat serie van Quick-Step in de kleur Venetiaanse Eik Grijs met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm is prachtig laminaat met een mooi hout design. De Grey Wash houtstructuur is bovendien ook voelbaar in de toplaag van deze laminaat vloer. Ook zijn de planken niet voorzien van een V-groef.

Geschikt voor alle kamers

De toplaag is afgewerkt met een Scratch Guard laag in combinatie met de Hydroseal coating. Dit houdt in dat het smalle Quick Step Eligna laminaat tot wel 10 X langer mee gaat dan het gemiddelde laminaat en een houten design vloer toepasbaar maakt in uw badkamer. We bezorgen deze vloerdelen GRATIS bij u thuis!

Uniclic maakt leggen gemakkelijk

De Eligna laminaat vloeren van Quick Step zijn allen voorzien van het Uniclic bevestigingsysteem. Hiermee wordt het leggen van deze laminaat vloer zeer eenvoudig. Bovendien zorgt dit Uniclic systeem voor een verzegeld vloeroppervlak. Zo kunnen vuil en vocht het vloeroppervlak niet betreden. Dit Quick Step laminaat kan ook worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.

Geschikt voor bedrijfspand

De Quickstep Eligna EL 3906 Venetiaanse Eik Grijs valt onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat het laminaat zowel particulier als commercieel kan worden toegepast. Een ideale laminaatvloer voor in een bedrijfspand. We kunnen dan ook een garantie van 25 jaar geven op dit Quickstep laminaat. 

Tips voor het leggen

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice

Stel ons gerust vragen!

Heeft u vragen over dit laminaat? Zoek gerust contact met een van onze medewerkers!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3906 Venetiaanse Eik Grijs Product Quick Step Laminaat Eligna Ventiaanse Eik Grijs 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer Vloerverwarming geschikt   |   Laminaat gebruiksklasse 32 Op voorraad
€ 27,75 Per m2 incl. BTW