Quick Step Laminaat Eligna Ventiaanse Eik Licht 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-VELI   |   25 jaar garantie   |   Geproduceerd in België

Adviesprijs
€ 28,95 € 27,85 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Ventiaanse Eik Licht 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Gemakkelijk te leggen dankzij Uniclic

Quick Step Laminaat Eligna Ventiaanse Eik Licht 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Quick Step Venetiaanse Eik Licht

De Eligna laminaat serie van Quick-Step in de kleur Venetiaanse Eik Licht met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm is de vloer voor zowel uw badkamer als u woon- of slaapkamer. Het prachtige lichte eiken houtdesign brengt een moderne uitstraling met zich mee. De houtstructuur van het eiken is bovendien ook voelbaar in de toplaag van deze laminaat vloer. Daarnaast zijn de planken niet voorzien van een V-groef.

Duurzaam laminaat

De toplaag is afgewerkt met een Scratch Guard laag in combinatie met de Hydroseal coating. Dit houdt in dat het smalle Quickstep Eligna laminaat tot wel 10 X langer mee gaat dan het gemiddelde laminaat en een houten design vloer toepasbaar maakt in uw badkamer. Gadero bezorgt deze vloerdelen daarnaast ook nog eens gratis bij u thuis.

Geschikt voor doe-het-zelf'ers

De Eligna laminaat vloeren van Quick-Step zijn allen voorzien van het Uniclic bevestigingsysteem. Het Uniclic systeem zorgt voor een verzegeld vloeroppervlak dat gemakkelijk door iedere doe-het-zelf'er is te realiseren. Zo kunnen vuil en vocht het vloer oppervlak niet betreden. 

Laminaat gebruiksklasse 32

De Quick Step Eligna EL 3990 Venetiaanse Eik Licht valt in laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat het laminaat zowel particulier als commercieel kan worden toegepast. We kunnen dan ook een garantie van 25 jaar geven op dit Quick Step laminaat. Een ideale laminaatvloer voor in een bedrijfspand dankzij het weinige onderhoud wat aan de planken hoeft plaats te vinden.

Geschikt voor vloerverwarming

Dit Quick Step laminaat kan ook worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die bij u woonsituatie past.

Wij helpen graag!

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Heeft u vragen over dit laminaat? Zoek gerust contact met een van onze medewerkers.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3990 Venetiaanse Eik Licht Product Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Licht 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   25 jaar garantie   |   Geproduceerd in België Op voorraad
€ 27,85 Per m2 incl. BTW