Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Naturel 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-VENAT   |   Waterbestendige toplaag   |   Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 28,95 € 27,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Naturel 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Gemakkelijk te reinigen
  • 25 jaar garantie
  • Uniclic bevestigingssysteem

Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Naturel 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Venetiaanse Eik Naturel laminaat

De Eligna laminaat serie van Quick-Step in de kleur Venetiaanse Eik Naturel heeft een afmeting per plank van 138 x 15,6 x 0,8 cm. De natuurlijke houtstructuur van het laminaat is bovendien ook voelbaar in de toplaag. De planken zijn niet voorzien van een V-groef waardoor ze makkelijker zijn in onderhoud, en vuil en vocht kunnen de planken niet aantasten.

Geschikt voor vochtige ruimtes

De Eligna serie maakt een houtdesign in vochtige ruimten als uw badkamer bereikbaar. De planken zijn dankzij de unieke Hydroseal coating uiterst waterbestendig. Een ideale laminaatvloer voor in uw badkamer of in een bedrijfspand.

Lange levensduur

De toplaag is afgewerkt met een Scratch Guard laag, om het laminaat extra sterk te maken ter bescherming tegen krassen en slijten. Dit zorgt ervoor dat het smalle Quick Step Eligna laminaat tot wel tien keer langer mee gaat dan het gemiddelde laminaat. 

Gegaradeerd van kwaliteit

De Quickstep Eligna EL 3908 Venetiaanse Eik Naturel valt onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat het laminaat zowel intensief particulier als normaal commercieel kan worden toegepast. We kunnen dan ook een garantie van 25 jaar geven op dit Quick Step laminaat.

Leggen is eenvoudig

Dankzij het Quick-Step Uniclic bevestigingssysteem wordt het leggen van deze Eligna laminaat vloer zeer eenvoudig. Ook kunnen de planken op drie verschillende manieren aan elkaar bevestigingen worden. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice.

Geschikt voor vloerverwarming

Dit Quick Step laminaat kan ook worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. We bezorgen deze vloerdelen GRATIS bij u thuis!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over dit laminaat? Neem gerust contact op met onze vloeradviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3908 Venetiaanse Eik Naturel Product Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Naturel 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   Waterbestendige toplaag   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 27,75 Per m2 incl. BTW