Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Naturel 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1003-VENAT   |   Waterbestendige toplaag   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 21,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Naturel 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Gemakkelijk te reinigen
  • 25 jaar garantie
  • Uniclic bevestigingssysteem

Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Naturel 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

De Eligna laminaat serie van Quick-Step in de kleur Venetiaanse Eik Naturel heeft een afmeting per plank van 138 x 15,6 x 0,8. De Eligna serie maakt een houtdesign in vochtige ruimten als uw badkamer bereikbaar. De planken zijn dankzij de unieke Hydroseal coating uiterst waterbestendig. De natuurlijke houtstructuur van het laminaat is bovendien ook voelbaar in de toplaag van deze laminaat vloer. Om het laminaat extra sterk te maken ter bescherming tegen krassen en slijten is de toplaag afgewerkt met een Scratch Guard laag. Dit zorgt ervoor dat het smalle Quick Step Eligna laminaat tot wel 10 X langer mee gaat dan het gemiddelde laminaat. We bezorgen deze vloerdelen GRATIS bij u thuis!

Dankzij het Quick-Step Uniclic bevestigingsysteem wordt het leggen van deze Eligna laminaat vloer zeer eenvoudig. Dankzij dit geavanceerde klik systeem kunt de planken op 3 verschillende manieren aan elkaar bevestigingen. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Dit Quick Step laminaat kan ook worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.

De Quickstep Eligna EL 3908 Venetiaanse Eik Naturel valt onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat het laminaat zowel intensief particulier als normaal commercieel kan worden toegepast. We kunnen dan ook een garantie van 25 jaar geven op dit Quick Step laminaat. De planken zijn niet voorzien van een V-groef waardoor ze makkelijker zijn in onderhoud en vuil en vocht de planken niet kan aantasten. Een ideale laminaatvloer voor in een bedrijfspand of in uw badkamer. Heeft u vragen over dit laminaat? Neem gerust contact op met onze vloeradviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Eligna EL 3908 Venetiaanse Eik Naturel Product Quick Step Laminaat Eligna Venetiaanse Eik Naturel 138 x 15,6 x 0,8 cm EUTR   |   Waterbestendige toplaag   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u