Quick Step Laminaat Elite Oude Witte Eik Donker 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1004-OWED   |   Met V-Groef   |   Verzegeld vloeroppervlak

€ 26,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Elite Oude Witte Eik Donker 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Duurzaam geproduceerd
  • Scratch Guard
  • Uniclic bevestigingssysteem

Quick Step Laminaat Elite Oude Witte Eik Donker 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

De Quick-Step Elite 800 serie laminaat in de kleur Oude Witte Eik Donker met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 is een fraai laminaat met eiken design. Deze donkere eiken laminaat plank is voorzien van een natuurlijke houtstructuur. Deze houtstructuur is benadrukt doordat deze is geborsteld. De structuur van de Elite oude witte eik donker is bovendien ook voelbaar in de toplaag. Dit maakt het Quick-Step Elite laminaat moeilijk te onderscheiden van een echte parket vloer. Bij Laminaatspecialist Gadero worden alle vloerdelen Gratis Thuisbezorgd!

De laminaat Elite vloeren van Quick Step zijn behandeld met een zogenaamde Scratch Guard laag. Dit zorgt er voor dat dit laminaat tot wel 10 X krasbestendiger is dan het bouwmarkt laminaat. Dit betekent dus een veel duurzamer laminaat waar dan ook een garantie van maar liefts 25 jaar op kan worden gegeven. Het QuickStep Elite laminaat valt onder gebruiksklasse 32. Dit maakt het ook mogelijk dit laminaat commercieel toe te passen. 

Het leggen van dit Quick Step Eligna UE 1496 Witte Eik Donker is eenvoudig gemaakt met het Uniclic bevestiging syteem. Hiermee bevestigd u dit laminaat eenvoudig op 3 verschillende manieren. U kunt deze vloer ook leggen op een vloerverwarming. Dit Elite laminaat is voorzien van een V-groef. Heeft u vragen over het Quick-Step laminaat? Zoek gerust contact met ons! Gaat u het laminaat zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step UE 1496 Laminaat 800 Oude Witte Eik Donker 138 x 15,6 x 0,8 cm Vloer Quick Step Laminaat Elite Oude Witte Eik Donker 138 x 15,6 x 0,8 EUTR   |   Met V-Groef   |   Verzegeld vloeroppervlak Ruim op voorraad
€ 26,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u