Quick Step Laminaat Impressive IM1857 Beige Eik Met Zaagsneden 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-BEMZ   |   Extra brede planken   |   25 jaar garantie

€ 30,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive IM1857 Beige Eik Met Zaagsneden 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Geproduceerd in België
  • Voelbare houtstructuur
  • Luxe voeg

Quick Step Laminaat Impressive IM1857 Beige Eik Met Zaagsneden 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Beige laminaat met houtstructuur

De Impressive 800 IM1857 serie laminaat van Quick Step in de kleur Beige Eik Met Zaagsneden met de afmeting 138 x 19 x 0,8 cm is een waterdichte plank met een intense houtstructuur. Deze prachtige houtstructuur is ook voelbaar in de toplaag van dit laminaat. De vloerplanken zijn extra breed geproduceerd in de Quick Step fabriek in België. Daarnaast heeft dit laminaat ook een luxe groef rondom de plank die de robuuste vorm van deze landhuisdelen nog eens accentueert. We bezorgen deze Impressive serie van Quick Step gratis bij u thuis!

Water- en krasbestendige toplaag

Naast het prachtige design van deze Landhuis laminaatdelen zijn de vloeren van dit A-merk ook nog eens uitermate duurzaam. Zo heeft u met een Quick-Step laminaat vloer een garantie van 25 jaar waar u op terug zou kunnen vallen. Deze langdurige garantie kan worden gegeven dankzij de Scratch Guard toplaag. Deze laag beschermt het laminaat tegen krassen en zorgt dat dit Quick-Step laminaat tot wel tien keer langer meegaat dan het gemiddelde laminaat. Daarnaast bent u verzekerd van een waterdicht vloeroppervlak wat eenvoudig schoon te houden is dankzij de Hydroseal laag.

Leggen wordt een fluitje van een cent

De Impressive IM 1857 Beige Eik Met Zaagsneden serie laminaat is voorzien van het door QuickStep ontwikkelde Uniclic bevestigingssysteem. Hiermee wordt het leggen van een laminaat vloer zeer eenvoudig. U bevestigt deze namelijk op maar liefst drie verschillende manieren. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Bovendien verzegelt het Uniclic bevestigingssysteem de vloer en kan deze vloer ook op een vloerverwarming worden gelegd. Dit laminaat valt onder gebruiksklasse 32 en mag dus commercieel worden gebruikt!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1857 Beige Eik Met Zaagsneden 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive IM1857 Beige Eik Met Zaagsneden 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Extra brede planken   |   25 jaar garantie Op voorraad
€ 30,45 Per m2 incl. BTW