Quick Step Laminaat Impressive IM1860 Den Natuur 138 x 19 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-DN   |   Waterdicht vloeroppervlak   |   Levendige Dennen structuur

Adviesprijs
€ 31,95 € 30,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive IM1860 Den Natuur 138 x 19 x 0.8 cm Vloer

  • V-voeg
  • Geborstelde houtstructuur
  • Duurzaam vloeroppervlak

Quick Step Laminaat Impressive IM1860 Den Natuur 138 x 19 x 0.8 cm Vloer

Quick Step Dennen laminaat

De waterdichte Impressive serie van Quick Step in het Den Natuur Design IM1860 hebben een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Met dit laminaat haalt u een bijzondere dennen planken vloer in huis. Zo bent u met dit Den Natuur laminaat voorzien van een laminaat met een fraaie geribbelde dennen hout structuur die bovendien is geborsteld. Dit maakt het Quick Step laminaat met voelbare dennen structuur moeilijk te onderscheiden van een echte parket vloer. Daarnaast hebben deze laminaatplaten een prachtige nostalgische V-groef. 

Krasbestendige toplaag

Quick Step heeft de levensduur van dit laminaat zo lang mogelijk gemaakt. Zo zijn de planken voorzien van een Anti-Kras toplaag. Deze krasbestendige lak zorgt voor een laminaat strook die tot wel 10 keer krasbestendiger is dan het bouwmarkt laminaat.

Geschikt voor vochtige omgeving

De laminaatvloer is tot de groef aan toe waterbestendig gemaakt met de HydroSeal coating. Dit maakt het ook mogelijk het QuickStep Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken te gebruiken. Deze behandeling met de Anti-Kras toplaag samen maken dit trendy laminaat uiterst duurzaam. U krijgt dan ook een garantie van 25 jaar op deze vloerdelen. 

Makkelijk leggen op drie manieren

Het Quick-Step Impressive IM 1860 Den Natuur laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u 3 verschillende bevestigingsopties en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt.

De juiste ondervloer

Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Bij vloerenzaak Gadero worden alle vloerdelen Gratis Thuisbezorgd!

Zelf leggen of laten leggen?

Bent u van plan deze vloerplanken zelf te gaan leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1860 Den Natuur 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive IM1860 Den Natuur 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Waterdicht vloeroppervlak   |   Levendige Dennen structuur Op voorraad
€ 30,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u