Quick Step Laminaat Impressive Eik Natuurvernist 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Productnummer: FL1006-EN 25 jaar fabrieksgarantie   |   Zijde afgewerkt

€ 30,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Eik Natuurvernist 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Natuurlijke look
  • Anti-kras toplaag
  • Geschikt voor vloerverwarming

Quick Step Laminaat Impressive Eik Natuurvernist 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Eik Natuurvernist laminaat

De Quick Step waterdichte Impressive IM3106 laminaat serie in het Eik Natuurvernist Design heeft een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Met de natuurlijke eik structuur is dit laminaat moeilijk te onderscheiden van een echte eiken houten parket vloer. De prachtige houtstructuur is bovendien voelbaar in de toplaag. Dit zorgt samen met een de V-groef voor een authentiek en luxe laminaat. De Quick Step planken zijn afgewerkt met een sfeervolle zijde toplaag. Deze laminaat landhuisdelen worden bij Laminaatzaak Gadero Gratis Thuisbezorgd!

Betaalbaar en duurzaam

QuickStep heeft gezorgd met dit voordelige kwaliteit laminaat een goedkope maar duurzaam laminaat ontwikkeld. U krijgt dan ook maar liefst 25 jaar garantie op deze populaire vloerdelen. Dit is mogelijk dankzij de door QuickStep ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze Anti-Kras toplaag zorgt voor een uitermate krasbestendig laminaat.

Geschikt voor badkamer

De laminaatvloer is tot de groef aan toe waterbestendig gemaakt met een HydroSeal coating. Dit maakt het ook mogelijk het Quick-Step Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken te plaatsen. De Hydro coating en Anti-Kras laag samen maken natuurlijke eiken laminaat geschikt voor ieder doeleinde.

Drie makkelijke verbindingsmogelijkheden

Het Quick Step Impressive IM 3106 Eik Natuurvernist laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u 3 verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de laminaatplaten en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt. Een kwaliteits laminaat aangeboden tegen de laagste laminaat prijzen.

Zelf leggen?

Gaat u het laminaat zelf leggen? Lees hier tips en instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice.

Kies de juiste ondervloer

Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 3106 Eik Natuurvernist 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive Eik Natuurvernist 138 x 19 x 0.8 cm vloer 25 jaar fabrieksgarantie   |   Zijde afgewerkt Op voorraad
€ 30,45 Per m2 incl. BTW