Quick Step Laminaat Impressive IM3105 Eik Witvernist 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-EWV   |   Extra brede & lange planken   |   Mat afgewerkt

€ 30,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive IM3105 Eik Witvernist 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • 25 jaar garantie
  • Anti-kras toplaag
  • Voelbare houtstructuur

Quick Step Laminaat Impressive IM3105 Eik Witvernist 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Eik Witvernist laminaat

De Quick-Step Impressive IM3105 waterdichte laminaat serie in het Eik Witvernist Design heeft een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Deze lichte planken hebben een prachtige elegante houtstructuur in de printlaag. Deze fraaie houtstructuur is bovendien te voelen in de bovenste laag van dit laminaat. Daarnaast is de Impressive plank afgewerkt met een authentieke groef die ook voorzien is van deze houtstructuur. De planken worden gefabriceerd in de Quick Step fabriek in België. Bij laminaatwarenhuis Gadero worden alle vloeren Gratis Thuisbezorgd!

Anti-kraslaag Scratch Guard

Quick-Step heeft met deze vloerdelen een voordelig maar tegelijk duurzaam en waterdicht laminaat ontwikkeld. Er wordt dan ook 25 jaar fabrieksgarantie gegeven op deze ambachtelijke vloerdelen. Dit is mogelijk dankzij de door Quick Step ontwikkelde slijtlaag. Deze Scratch Guard anti-kraslaag zorgt voor 10 keer krasbestendiger laminaat dan de gemiddelde laminaat vloeren.

Bestand tegen vocht

De laminaatvloer is tot de groef aan toe waterbestendig gemaakt met de zogenaamde HydroSeal coating. Dit maakt het ook mogelijk het QuickStep Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de keuken en badkamer te plaatsen. Deze twee behandelingen (HydroSeal coating en anti-kraslaag) samen maken deze witte eiken landhuisdelen geschikt voor iedere ruimte binnenshuis!

Eenvoudig te bevestigen

Het Quick-Step Impressive IM 3105 Eik Vernist laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u drie verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de laminaatplaten en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt.

Instructies voor het leggen

Gaat u de laminaat vloerdelen zelf te gaan leggen? Lees hier tips en instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice.

Selecteer de juiste ondervloer

U kunt deze A-kwaliteit vloerdelen uit klasse 32 ook leggen op een vloerverwarming of in een winkelpand. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 3105 Eik Vernist 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive IM3105 Eik Witvernist 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Extra brede & lange planken   |   Mat afgewerkt Op voorraad
€ 30,45 Per m2 incl. BTW