Quick Step Laminaat Impressive IM1862 Gebrande Planken 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-GP   |   Waterdicht vloeroppervlak   |   Eenvoudig leggen met Uniclic

€ 30,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive IM1862 Gebrande Planken 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Geschikt voor keuken en badkamer
  • Eenvoudig zelfstandig te leggen
  • Prachtige V-voeg

Quick Step Laminaat Impressive IM1862 Gebrande Planken 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Gebrande Planken laminaat

De waterdichte Impressive IM1862 serie van Quick-Step in het Gebrande Planken Design hebben een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Met dit laminaat haalt u een unieke en bijzondere planken vloer in huis. Zo bent u met dit donkere laminaat voorzien van een laminaat met een prachtige eiken hout structuur die bovendien voelbaar is in de toplaag. Dit maakt het Quick-Step laminaat moeilijk te onderscheiden van een echte parket vloer. Daarnaast hebben deze laminaatplaten een prachtige omlopende V-groef. Bij laminaatspecialist Gadero worden alle vloerdelen Gratis bij u Thuisbezorgd!

Beschermd tegen krassen

Quick Step heeft deze voordelige laminaat serie zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Zo zijn de planken voorzien van een Scratch Guard toplaag. Deze krasbestendige lak zorgt voor een laminaat strook die tot wel tien keer krasbestendiger is dan het gemiddelde laminaat.

Waterbestendig tot de groef toe

Deze laminaatvloer is tot de groef aan toe waterbestendig gemaakt met de Hydroseal coating. Dit maakt het ook mogelijk het QuickStep Impressive laminaat in vochtige ruimtes, als de badkamer en keuken, te gebruiken. Deze behandeling en Scratch Guard toplaag samen maken dit trendy laminaat uiterst duurzaam. U krijgt dan ook een garantie van 25 jaar op deze vloerdelen. 

Iedereen kan leggen

Dit Quick Step Impressive IM 1862 Gebrande Planken laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u drie verschillende bevestigingsopties en is de vloer gemakkelijk te leggen. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt. U kunt deze A-kwaliteit vloerdelen, in combinatie met de juiste ondervloer, ook nog eens gebruiken bij een vloerverwarming.

Zelf leggen of liever laten leggen?

Bent u van plan deze vloerplanken zelf te gaan leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1862 Gebrande Planken 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive IM1862 Gebrande Planken 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Waterdicht vloeroppervlak   |   Eenvoudig leggen met Uniclic Op voorraad
€ 30,45 Per m2 incl. BTW